Turan ve Özhaseki’den açılış

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile birlikte Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nın Şaşmaz Şubesi açılışını gerçekleştirdi.

Turan ve Özhaseki’den açılış
Yayınlanma:
Güncelleme:

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile birlikte Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nın Şaşmaz Şubesi açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası sanayi esnafını ziyaret eden Mehmet Özhaseki, burada yaptığı konuşmada, “Seçilmesi halinde 5 yıl boyunca polemiklerin içinde olmayacağını, çalışıp şehri daha ileri götürmeye çalışacağını” söyledi.

haci-turan-002.jpg

Oto Sanatkarları Esnaf Odası’nın açılış töreninde açıklamalarda bulunan Milletvekili Turan, “Siz esnaflarımız bu ülkenin vazgeçilmez bir bütünüsünüz. Ekonominin can damarısınız. Sizlerin arzuları ve istekleri bizim için çok önemli. Birlik olacağız ki ülkemizi daha refah seviyeye çıkaracağız. Bugün burada Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mehmet Özhaseki ile birlikte sizler için bir aradayız. Yaklaşan seçimlerde Ankara’mızı daha güzel yerlere getireceğiz inşallah. Bu gayede sizlerin de desteğine ihtiyacımız var. Sizler için güzel çalışmalar yapacağız. Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Rabbim hepinizin yar ve yardımcınız hayırlı kazançlarınız olsun” İfadelerini kullandı.

LOKMA DAĞITTI

Gerçekleştirilen açılış töreni sonrasında AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki Şaşmaz esnafına lokma tatlısı dağıttı.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.