Vatandaştan korkutucu iddia! Meral Akşener konuşmasını yarıda kesti!

Meral Akşener, Kahramanmaraş’ta konuşurken, kendisini izleyen partililerden biri bağırarak önemli bir iddiada bulundu.

Vatandaştan korkutucu iddia! Meral Akşener konuşmasını yarıda kesti!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Meral Akşener, Kahramanmaraş’ta konuşurken, kendisini izleyen partililerden biri bağırarak önemli bir iddiada bulundu. Akşener konuşmasını yarıda keserek, vatandaşın bu iddiasını kürsüden şöyle tekrarladı:

“Arkadaşımız diyor ki, imza vermeye gidiyoruz. Bizi tehdit ediyorlar. Bürokrat yetkili, ‘Attığınız imzanın sonucuna katlanacaksınız’ diyormuş.”

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, bu iddiayı tekrarladıktan sonra, “Bunlar korkaklar. Korkaklara, bürokratlara sesleniyorum. Bu iktidar sizi ortada bırakır. Öylece ortada kalırsınız. Bu işi sonuna kadar takip edeceğim. Kimseyi imza veriyor diye tehdit edemezsiniz” dedi.

İMZA VERENLERLE TARTIŞAN POLİSE DE İNCELEME BAŞLATILDI

Öte yandan Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili Kartal'daki Anadolu Adliye'sinde bir Polisin imza atanlarla tartıştığı iddialarıyla ilgili de inceleme başlatıldığı öğrenildi. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce başlatılan incelemenin sürdüğü belirtildi.

100 bin imza ile cumhurbaşakanı adayı olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş İl Başkanlığı binası açılışı için geldiği kentte kalabalığa seslendi.

Akşener'in konuşmalarından satır başları
Sütçü İmam'ın torunlar, Kahramanlar şehri Kahramanmaraş'ta sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum.

Biz teşkilatlarımız tamamladık. Bu cesur insanlar kongreleri tamamlayıp il ve ilçe teşkilatlarımız tamamladılar. Saray'ın yancısı erken seçim istedi. Bu beyler bu kararı alınca ‘biz varız' dedik.
Sonra birden bire bu beyeler erken seçimin müsebbibi bizmişiz gibi ortaya çıktılar. Hadi oradan be! Yahu seçimi siz istediniz. Neden? Çünkü siz bu ülkeyi yönetemiyorsunuz.

Ben sözümün eriyim halkımın isteği ile aday olacağım dedim. Televizyonlar köşe yazarı ‘bu iş olmaz ertesi gün grup kararı ile aday olur' dedi. Ben yine söylüyorum ben halkımın imzasıyla aday olacağım.

Erdoğan, sen ittifakta uzmansın önce PKK ile çözüm ittifak yaptın, sonra FETÖ ile çukur ittifakı yaptın yargıyı emniyeti ele geçirdin sonra ABD ve Rusya ile ittifak yaptın. Kimisine eyy dedin ama ardından da Elbistan Şeker fabrikasını sattın. Pensilvanya'yı yol edenler Almanya'yı yol edenler bize laf söyleyemez

Şeker fabrikalarını satın alanlar 24 Haziran'a kadar o fabrikaların içine sakın elinizi sürmeyin. 24 Haziran'dan sonra o fabrikaları geri alıp sahiplerine teslim edeceğiz.

Benzinin artması FETÖ'nün işi doların artması FETÖ'nün işi ulan ne FETÖ'ymüş be. İmzacılara FETÖ'cü dedirtmem buna müsaade etmem.

Şimdi bunlar haram yiyor bunu diyecek bir şey yok. Haram yiyenin edebi ortadan kalkar. O haram yiyen babalar ve çocukları bu mazlumların ahında boğulacak.

Bu kadar üniversite açtın niye bu kadar gence iş bulmuyorsun. O öğretmenlik mezunu çocukları neden atamadınız onları neden intiharın eşiğinine getirdiniz. İntihar eden kızımızla bile dalga geçtiler.

Biz bu ülkeyi yönetmek için geliyoruz. Kadına uzanan elleri kırmak için geliyoruz. Bu işini yapmayan yöneticilerden hesap sormak için geliyoruz.

Allah bizi utandırmasın haram yemeyi bize nasip etmesin. Bir gün aranıza geldiğimde

Şİmdi sizden bir isteğim var sandıkları biz koruyacağız biz kontrol edeceğiz. Siz de bizi kontrol edin bunu gençlerden ve kadınlardan rica ediyorum. Teşkilatlarımızı ve bizi kontrol edin.

İmza vermek için hangi adaya olursa olsun ilgili şahıs “atın imzanı sonuçlarına katlanacak mısın?” diyormuş ilgili şahıs bunun cevabını alacaksınız. Geçmişte hep aldınız bundan sonrada alacaksınız. Bürokratlara sesleniyorum siyasilerin ağzına bakmayın. Yarın yanınızda bulamazsınız onları.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.