Yalçın Akdoğan yeni Anayasayı anlattı

 Keçiören Belediyesi’nce “Anayasa Değişikliği ve Güçlü Türkiye Konferansı” düzenlendi. Konferansa Başbakan eski Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan konuşmacı olarak katıldı.

Yalçın Akdoğan yeni Anayasayı anlattı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

AYNUR ÇETİN

KEÇİÖREN BELEDİYESİ, REFERANDUM ÖNCESİ HER ALANDA HALKI BİLGİLENDİRİYOR    

   

 

Keçiören Belediyesi, 16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği referandumu öncesi halkı bilgilendirme çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda  “Anayasa Değişikliği ve Güçlü Türkiye Konferansı” düzenledi.  Necip Fazıl Sahnesi’nde gerçekleştirilen konferansa ve AK Parti Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda ve genç  katıldı.

BELEDİYE BİLGİLENDİRİYOR

Konferans öncesi konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Türkiye’nin çok önemli bir süreç ten geçtiğini söyledi. Başkan AK, “Türk siyasi tarihinin en önemli projesi gerçekleşiyor. Türkiye’nin önünü açmak için, Türkiye’nin kalkınmasında çok önemli bir motor olacak, Türkiye’deki yönetim sistemini değiştirecek olan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemimiz ile bilgi edineceğiz. Sayın Akdoğan uzun süre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın danışmanlığını yaptı. Yalçın Akdoğan Türk siyasi hayatında önemli siyasi donanıma sahip olan ilim insanlarından biridir. Akademisyen kimliği de var. Kendisinin bu birikiminden inanıyorum ki Keçiörenliler olarak faydalanacağız. Böyle toplantılarımız devam edecek, hem yeni sistem ile ilgili bilgilendirme yapacağız” dedi.

MİLLET, VESAYET DÜZENİNİ SONLANDIRDI

Konferansa konuşmacı olarak katılan Yalçın Akdoğan ise, “15 Temmuz 2016’da milletin darbe girişimini püskürterek bir oyunu bozdu. Bir vesayet düzenini sonlandırdı. Asker-sivil ilişkilerinin normalleşmesi gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı sistemi bir ihtiyaç… Ülkeyi yönetemeyen, patinaj yapan bir sistem var; bu ihtiyacın giderilmesi lazım. Bu AK Parti veya Tayyip Erdoğan’ın meselesi değil. Türkiye’nin uzun yıllardır buna ihtiyacı vardı. Uzun yıllardır konuşulan bir konunun halledilmesi meselesidir” dedi.

ÖZAL, ERBAKAN VE TÜRKEŞ DE İSTEMİŞTİ

Yalçın Akdoğan, “Yıllar önce Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve Alparslan Türkeş’in de bulunduğu pek çok siyasi lider bu meseleyi gündeme getirdi. Türkiye’de yürütmenin başı Cumhurbaşkanıdır, Başbakan hükümetin başıdır. İki tane yürütme organının başında da halkın seçtiği kişiler var. Cumhurbaşkanı çıkacak vaatlerde bulunacak aday olduğunda. Yürütmede iki başlılık kabul edilebilir bir şey değildir. Bunun bir ihtiyaç olduğunu söylememiz gerekiyor” diye konuştu.

EVET VE ERDOĞAN KAREOGRAFİSİ

Konferansı dikkatlice dinleyen AK Parti Keçiören Gençlik “Erdoğan ve Evet” kareografisi yaparak renkli görüntüler oluşturdu. Konferans sonunda Akdoğan’ın “Asker Sivil İlişkileri ve Kumpastan Darbeye FETÖ” adlı kitabını hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.