Yaşar: Vatandaş siyasete ve siyasetçiye güvenmiyor

Haymanalı ve Balalılarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Türkiye ekonomik bir krizin içerisindedir. İşsizlik ve istihdam sorunu gün geçtikçe önlenemez boyuta ulaşmaktadır” dedi.

Yaşar: Vatandaş siyasete ve siyasetçiye güvenmiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Haymanalı ve Balalılarla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Türkiye ekonomik bir krizin içerisindedir. İşsizlik ve istihdam sorunu gün geçtikçe önlenemez boyuta ulaşmaktadır” dedi. Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmaya Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran, muhtarlar ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Ülkenin genel gidişatı konusunda vatandaşın büyük endişe içerisinde olduğunu belirten Yaşar “Yerel bir seçime gidiyoruz. Ben sadece seçim döneminde değil, her zaman esnaf ve ilçe sakinlerinin arasında olan, onların sıkıntılarını dinleyen bir belediye başkanıyım. Görüyorum ki vatandaş siyasete, siyasetçiye, adalete güvenmiyor. Bu durum ülkemizin birlik ve beraberliği açısından çok sıkıntılı bir süreci beraberinde getirir. Siyasetçiler kullandığı dile dikkat etmeli, ülkeyi ayrıştıran cümleler yerine beraberliğimizi devam ettirecek bir söylem geliştirmelidir. Bu ülke kolay kurulmadı. Yeni bir Gazi Mustafa Kemal Atatürk daha çıkaramayız. Demokrasiyi bir kenara itersek, büyük bedeller ödenerek kurulan Türkiye Cumhuriyetini içinden çıkılamaz bir duruma getiririz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.