Yavaş: Kayseri'den kaç FETÖ'cü atılmış?

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Yavaş: Kayseri'den kaç FETÖ'cü atılmış?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yavaş, çalışmalar kapsamında önce Yenikent'te Zir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği toplantıya katıldı ardından da Kırıkkaleliler Dernekleri'nin temsilci ve üyeleriyle bir araya geldi. 


 
"BELEDİYE BAŞKANI VATANDAŞI MÜŞTERİ GİBİ GÖREMEZ"

Yavaş, Zir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği toplantıda Yenikent ilçesinin sorunlarını dinledi. Kendi çözüm önerilerini anlattı. Yavaş, belediyelerin vatandaşları müşteri gibi gördüğünü belirterek, "Belediye vatandaşını müşteri gibi görmez. Su faturalarınıza yansıdı mı ucuzluk? Yansıyacak. Mustafa Tuna indirimleri ile yüzde 50’yi buldu. Asfalt paralarını daha fazla alabilmek için belediye küçük sokakları bile cadde yaptı. Yani sinekten yağ çıkaracağım diye uğraşıyorlar ama o yağı vatandaştan çıkarmasınlar" dedi. Yavaş, buradaki konuşmasına şöyle devam etti: "Kaldırımlar değişiyor, parklar yapılıyor, her yıl bunların yerine yenisi yapılıyor. Kapalı spor salonu, saha yok. Ankapark’ın bir kapısına bunların hepsi olur. Değerli hemşehrililerim şu görülüyor ki; çok çok oy vermişsiniz ama hizmet almamışsınız. Sincan’da da aynı şikayet var. Artık bir değiştirin bakalım bir de hemşerinizi görün. Şimdi şöyle diyorlar; başkan hükümetle aynı olmazsa hizmetler iyi olmaz. Ben 6 buçuk sene muhalefette çalıştım Beypazarı’nda. Tayyip Erdoğan’dan da, Beşir Atalay’dan da para aldım. Kendim için almadım ki, Beypazarı’na yaptığımız hizmetler orada duruyor. Bacasız fabrikaları orada bıraktık, geldik. Verenden de, Allah razı olsun. Şunu düşünmenizi isterim; üçlü olsun güçlü olsun dediler. 25 yıldır Gökçek belediye başkanlığı yaptı, 17 yıldır da aynı hükümet var. Şimdiye ne metro problemi ne de ulaşım problemi kalmalıydı.” 

4-042.jpg
 
"MESELE AYNI PARTİDEN BAŞKAN DEĞİL, ZİHNİYET"

Yavaş, ardından Kazım Karabekir Seçim Koordinasyon Merkezi'nde Kırıkkaleliler Dernekleri'nin temsilcisi ve üyeleriyle bir araya geldi. Yoğun ilgiyle karşılaşan Yavaş, "Söyleyecek sözleri olmadığı için hakarete başladılar. Malzeme bitti. Ankara'da 25 yıldır bir belediye başkanı var ve 17 yıldır aynı partiden bir Hükümet var. Ankara'nın hiçbir sorunu çözülmedi. Ne ulaşımı çözülmüş, ne musluktan su içebiliyorsunuz, ne trafikte rahat ediyorsunuz ne de ailecek gezecek bir yer var. Ankara'nın içi boşaltılıyor. Başkent kimliği ortadan kaldırılıyor. 24 saat ulaşım olmadığı için kapkara bir şehir haline geldi. Mesela aynı partiden bir belediye başkanı değil, zihniyettir. Belediye başkanın öncelikleri önemlidir" dedi. 
 
"HEPSİ BEYPAZARI'NA GELDİ, ÇALIŞMALARIMIZI İNCELEDİ" 

Beypazarı Belediye Başkanlığı dönemine ilişkin rakibi Mehmet Özhaseki'nin eleştirilerine değinen Yavaş, "Bakmayın şimdi böyle konuştuklarına, o dönem hepsi Beypazarı'na geldi. Çalışmalarımızı inceledi. Nasıl yapıldığını öğrendiler" dedi. 
 
"KAYSERİ'DEN KAÇ FETÖ’CÜ ATILMIŞ?" 

Yavaş, Özhaseki'nin kendisiyle ilgili 20 bin PKK'lıyı işe alacakları iddialarını hatırlarak, şunları söyledi:
"Attıkları iftiralar bizim üstümüzde durmaz. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde kaç militan yakalanmış? Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde kaç militan yakalanmış? Hepsi de yaptıkları çalışmalarla örnek oldular. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun. Ben merak ediyorum Kayseri'den kaç tane FETÖ’cü atılmış? Onun için elli seferdir projelerimiz yarışsın diyorum."

Kaynak:Basın Bülteni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.