Yeniden Refah Partili Suat Kılıç'tan 'Refah marketler' müjdesi

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, MYK toplantısı sonrası kameralar karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partili Suat Kılıç'tan 'Refah marketler' müjdesi
Yayınlanma:

Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde açtığı davaya müdahil olma kararını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Ayrıca, İsrail ile olan tüm ticari ilişkilerin durdurulması kararını da desteklediklerini belirtti.

Kılıç, Türkiye'nin öncelikli gündeminin ekonomi olduğunu vurgulayarak, Türk-İş'in açıkladığı rakamlara göre açlık sınırının yüksekliğine dikkat çekti. En düşük emekli aylığı ve asgari ücretin bu sınırın üzerine çıkarılması gerektiğini savundu.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da değinen Kılıç, Netanyahu yönetimini sert bir dille eleştirerek, Uluslararası Ceza Mahkemesi'ndeki davanın Türkiye'nin müdahil olma kararını memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Öğretmen atamaları konusunda da yetersizlikler olduğunu dile getiren Kılıç, atama sürecinde adil olunması gerektiğini vurguladı.

Partisinin yönettiği belediyelerin "Refah Marketler" açacağını duyuran Kılıç, bu marketlerin gelir kaynaklarını ve amaçlarını açıkladı.

Son olarak, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" olarak adlandırılan yeni müfredat çalışmasını desteklediklerini ve incelediklerini belirten Kılıç, bilimsel temellere dayanan bir eğitim modeli arzuladıklarını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.