Yeniden Refah Partisi aday adayları ile 3 Nisan'a kadar mülakat yapacak

Yeniden Refah Partisi, milletvekili aday listelerinin belirlenmesine yönelik çalışmalarına başladı. Bu bağlamda milletvekili adaylığı için yüz yüze mülakatlar başladı.

Yeniden Refah Partisi aday adayları ile 3 Nisan'a kadar mülakat yapacak
Yayınlanma:

Parti Genel Merkezinde milletvekili aday adayları ile yüz yüze yapılan mülakatlar, 3 Nisan'a kadar yoğun bir şekilde devam edecek.

MÜLAKATLAR BAŞLADI

Yeniden Refah Partisi, aday adaylığı için başvuru yapan 2 bin 497 milletvekili aday adayı için hafta içi temayül yoklamasının ardından, 1 Nisan Cumartesi itibariyle yüz yüze mülakatlara başladı.

Merkez Yürütme Kurulu ile Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 9 komisyon, milletvekili aday adayları ile mülakatlarda ince eleyip sık dokuyacak ve aday belirlemede liyakat esas alınacak.

3 Nisan'a kadar devam edeceği belirtilen mülakatlar sonrası hazırlanacak raporlar, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın başkanlığındaki üst komisyona iletilecek.
Öte yandan, çalışmalarına mülakatlar sonrası başlaması beklenen üst komisyonun ise kesin listeleri 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na sunması bekleniyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.