Yüksekdağ: Bedelini misliyle ödeyecekler

HDP Eş Genel Başkanı Yüksekdağ,

Yüksekdağ: Bedelini misliyle ödeyecekler
Yayınlanma:
Güncelleme:

Partisinin Manisa İl Kongresi’ne katılan Yüksekdağ, burada yaptığı konuşmada, Türkiye’nin şiddete sürüklendiğini öne sürdü.

Dokunulmazlıkların kaldırılmasına da değinen Yüksekdağ, şöyle devam etti:

"HDP’nin dokunulmazlıklarını kaldırmışsınız, kaldırmamışsınız ne yazar. Bu gerçekleri hep söyleyeceğiz size, istediğiniz kadar kulaklarınızı tıkayın. Bizler yanımızı ve safımızı biliyoruz. Bakın onlar da saflaşıyor, üçü bir arada oldular. Dokunulmazlıklarımızın kaldırılması konusunda hep beraber oy vereceklerini söylediler. Kendi sonlarına ve ayıplarına oy verecekler. Bu rezaleti hiçbirisi kendi tarihinden kazıyıp çıkaramayacaktır. Bu yıkım ve şiddet siyasetini yaratarak kendi siyasi sonlarını getiriyorlar. O oylar bize karşı verilmiş olmayacak, üçü bir aradanın rezaletlerinin oylanması olacak."

Dokunulmazlık konusunda Meclis’teki siyasi partilerin ortak tavrına karşı kendilerinin de planlarının olduğunu ifade eden Yüksekdağ, bildikleri yoldan yürümeye devam edeceklerini söyledi.

Yüksekdağ, "Dokunulmazlıklarımızı kaldırmazlar demiyorum, kaldırırlar. Bizi hapse atmazlar demiyorum, evet atarlar. Ama siz rahat olun bunları yaptıkların da emin olun bedelini misliyle ödeyecekler. Bizim duruşumuz, meşruiyetimiz, sizlerden aldığımız gücümüz, yüreğimiz onların bu ahlaksız siyasi saldırılarını, emin olun ters düz edip başına geçirecektir. Meşruiyetimize inanıyoruz, temsil ettiğimiz güce güveniyoruz." diye konuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.