Yunan basını, Türkiye'deki 14 Mayıs seçimleriyle ilgili anket sonuçlarını paylaştı!

Yunan basını, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Türkiye seçimleri için geri sayım sürerken dikkat çeken bir anket sonucunu okuyucularıyla paylaştı.

Yunan basını, Türkiye'deki 14 Mayıs seçimleriyle ilgili anket sonuçlarını paylaştı!
Yayınlanma:

Protothema gazetesi, "Erdoğan sekiz puan önde" başlığıyla yayınladığı haberde, dörtlü ittifakın %34'lük muhalefet ittifakına karşın %42 oy oranına sahip olduğunu belirtti.

Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri için cumhurbaşkanı adayları kesinleşirken, anket şirketleri de çalışmalarını hızlandırdı. Bu süreçte, Yunan basını da dikkat çeken bir anket sonucunu okurlarıyla paylaştı. Protothema Gazetesi'nde yayınlanan haber, "Erdoğan sekiz puan önde" başlığıyla gündeme geldi. Anket sonuçlarına göre, Cumhur İttifakı (Dörtlü ittifak) %42'lik bir oy oranına sahipken, Millet İttifakı (muhalefet ittifakı) %34 oy oranına sahip. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimlerde kazanmak için her şeyi yapmaya kararlı olduğu belirtildi. Ethnos adlı başka bir Yunan yayın kuruluşu da Türkiye'deki seçimlerin, muhalefet ile Recep Tayyip Erdoğan arasındaki çatışmanın uç noktalara itildiği bir döneme denk geldiğine dikkat çekti.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.