Zafer Partisi 2023 seçimine hazırlanıyor

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ “15 Haziran itibariyle 3’te 1 ilçelerde kongrelerinin yapıldığından dolayı ve biz büyük kongremizi Şubat Ayında yaptığımızdan dolayı 15 Aralık 2022’den sonra yapılacak tüm seçimlere Zafer partisi gireb

Zafer Partisi 2023 seçimine hazırlanıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Orhun Yıldız’ı ziyaret etti. Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyarette Demirbağ gündeme dair çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

zafer-partisi-1-001.jpg

BAŞKANA SÖZ VERDİM; TÜRKİYE GENELİNDE NE OY ALIYORSAK ANKARA’DA YÜZDE 50 FAZLASINI ALACAĞIZ

Ziyarette gündemi değerlendiren Tuğbay Demirbağ, “Ankara’da 18 ilçede teşkilatlarımızı kurmuş durumdayız. Ankara İl Kongremizi yoğun katılımla gerçekleştirdik. Ankara’da teşkilatlanmayı başardık. Üye çalışmalarımız hızla devam ediyor. Biz şuanda özellikle merkez ilçelerde imza stant çalışmaları yaparak üye kaydına devam ediyoruz. Çok ciddi bir teveccüh var. Bir taraftan da online üyelik sistemiyle partimize başvuruda bulunanlar var. Onların kayıtlarını da yapıyoruz. Yaptırdığımız anketlerde yüzde 7 ile 8 arasında bir oy bandımız var. Benimde Genel Başkanımıza bir sözüm var. Türkiye çapında ne oy alındıysa, biz Ankara’da yüzde 50 fazlasını alacağımızı söylüyoruz. Çünkü çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz ve çok güzel bir teveccüh var. Teşkilatlarımız, ilçelerimiz şuan hiç durmadan çalışarak Zafer Partisi’nin politikasını vatandaşlarımıza anlatıyor. Özellikle gençler partimizin politikasını beğenerek Zafer Partisi’ne oy vereceğini söylüyor” dedi.

ZAFER PARTİSİ 2023 SEÇİMLERİNE GİREBİLECEK

Zafer Partisi’nin seçimlere girip giremeyeceği konusunda son noktayı koyan Başkan Demirbağ, “15 Haziran itibariyle 3’te 1 ilçelerde kongrelerinin yapıldığından dolayı ve biz büyük kongremizi Şubat Ayında yaptığımızdan dolayı 15 Haziran’dan itibaren 6 ay sonra ki herhangi bir seçime girebileceğiz. Yani 15 Aralık 2022’den sonra yapılacak tüm seçimlere Zafer partisi girebilecek” ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ’IN KAPISINI ÇALACAĞIZ

Zafer Partisi olası bir seçimde Cumhurbaşkanı adayı olarak kimi gösterir sorusuna ise Başkan Demirbağ çok önemli bir açıklamada bulundu. Demirbağ, “Parlamenter sisteme geçiş sürecinde en iyi adayın Mansur Yavaş olabileceği düşüncesindeyiz. Mevcut adaylar arasında kazanabileceği kesin olan, tek kişinin Mansur Yavaş olduğunu açıkladık. Dolayısıyla 6’lı masanın adayını bekliyoruz. Muhtemelen gidişat o ki her bir parti ayrı ayrı aday çıkaracak. Eğer Mansur Yavaş’ı 6’lı masa aday göstermezse, Zafer Partisi olarak kapısını çalıp bizim adayımız olur musunuz? Biz sizi Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz diyeceğiz. Biz 100 bin imzayı Mansur Yavaş için 1 saatte toplayacağımızdan eminiz. Eğer kabul etmezse Genel Merkezimizin kararıyla istişareler yaparak ortak bir aday belirleyeceğiz. Ama şu aşamada Mansur Yavaş 6’lı masanın adayı olmamışken bizim teklifimizi reddetmemişken, isim açıklamak çok doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.