Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı’ndan Fenerbahçe taraftarına destek

“Taraftar Halktır” diyerek taraftarların deplasman yasağına karşı çıkan Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ, Zafer Partisi Ankara İl Teşkilatı ile Kayseri'de kararı protesto edecek.

Zafer Partisi Ankara İl Başkanlığı’ndan Fenerbahçe taraftarına destek
Yayınlanma:

Kayserispor - Fenerbahçe maçına getirilen deplasman tribünü yasağı siyaseti harekete geçirdi. “Taraftar Halktır” diyerek taraftarların deplasman yasağına karşı çıkan Zafer Partisi Ankara İl Başkanı Tuğba Mızrak Demirbağ, Zafer Partisi Ankara İl Teşkilatı ile Kayseri yollarında.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın çağrısı sonrası kararı protesto eden Zafer Partisi, Fenerbahçe taraftarına destek için teşkilatlılarıyla Kayseri’de karşılaşmayı izleyecekler.

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ MAÇI KAYSERİ’DE İZLEYECEK

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da Kayserispor - Fenerbahçe maçına getirilen deplasman seyircisi yasağına tepki olarak, Kayseri'ye maçı izlemeye gidiyor. Sosyal medya hesabından bir fotoğraf ile açıklama yapan Özdağ, "Kayserispor-Fenerbahçe maçını izlemek için Kayseri'ye yola çıktık. Fenerbahçeli, Beşiktaşlı, Galatasaraylı, Trabzonsporlu... hepiniz yoldayız. Taraftar halktır. Halk geliyor" ifadelerini kullandı.

demirbag.png

YASAK KALDIRILMIŞTI

Kayserispor - Fenerbahçe maçına getirilen deplasman tribünü yasağının yürütmesi önce durdurulmuş ardından itiraz üzerine yasak kararı yeniden getirilmişti. Bu karara Fenerbahçe camiasından tepkiler yükselirken, siyasetin de konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.