Ahmet Sandal

Ahmet Sandal

SOSYAL MEDYA’DAN TÜM DÜNYA’YA-5

SOSYAL MEDYA’DAN TÜM DÜNYA’YA-5

Allah’tan iste

Evet, bugün de birkaç gündür olduğu gibi yine sosyal medyada 11 yıldan bu yana paylaştığım fikir ve düşüncelerimi sizlere tekrar sunuyorum. İnşallah, birkaç gün daha sizlere eskiden yayınladığım sosyal medya paylaşımlarını böyle takdim edeceğim. Maksadım geçmişi yadetmek, hafızalarımızı tazelemek ve geçmişten geleceğe uzanan çizgide vatan, millet ve devletimiz için neler neler yaşamışız, neler başarmışız, bunları örnek olarak tüm milletimizin ve özellikle de gençlerimizin dikkatine sunmaktır.

Unutmayın ve sizler için yapılanları, tüm fedakârlıkları hatırlayın.

22- Cizre'de 12 Eylül 2015 tarihinde PKK terör örgütünün bombalı saldırısında yaralanan polis memuru Kahramanmaraşlı Hemşehrimiz Ahmet UNKUN şehid düşmüştür.

Kurban Bayramı öncesinde vatan için bir kurban daha.

Gözünü kırpmadan koşup gitti bir can daha Allah'a.

Allah rahmet eylesin.

23.09.2015

23- "(Dırar Mescidi) içinde asla namaz kılma! İlk günden takvâ üzerine kurulan mescit (Kuba Mescidi) içinde namaz kılman elbette daha doğrudur. Onda temizlenmeyi seven adamlar vardır. Allah da çok temizlenenleri sever."

(Tevbe Suresi, 108)

 

12.10.2015

24- ALLAH'TAN İSTE

Yılmadan, durmadan, bıkmadan isteyin Allah'tan,

En erkenden başlayın ta seherden ve sabahtan.

Bu Dünya'da verebilir istediklerinizi Yüce Mevla,

Ya da Ahirette daha iyisini verir kat kat, fazla fazla.

Hem O (cc) isteyeni çok sever, dergahına kabul eder,

"Sevmek ve sevilmek", işte bu ikisi, bu ikisi bize yeter.

Ahmet Sandal (Sabah Düşünceleri, 21.11.2011)

 

25- KAHRAMANMARAŞLI HEMŞEHRİM SEN DE BU FİKRİ DESTEKLE.

2011 Seçimlerinde Kahramanmaraş %70 Oy Oranıyla Ak Parti'ye En Büyük Desteği Vermiş Ve Bu Alanda Birinciliği Elde Etmiştir. Ve En Az Bir Bakanlığı Hak Etmiştir.

Memleketimiz "Kahramanmaraş'tan Bir Bakan Platformu" Fikrini Gündeme Getiriyorum.

Hemşehrim Sen De Bu Fikri Destekle.

 

20.06.2011

26- EN ETKİN DAVET

Kahramanmaraş Pazarcık İlçesinde 18.01.2013 Cuma günü Ekonomi, Çevre ve Gıda Paneli oldu. Panelde çevre bölümünü biz anlattık. Paneli yaklaşık 200 civarında Hemşehrimiz ilgiyle izledi. Birgün sonra Pazarcık'ta dolaşıyorum. Panelde görmediğim Hemşehrilerime soruyorum. "Panele niye gelmediniz?" Cevap şu: "Ne paneli?"

Onca afiş bastırılmış, onca anons yapılmış, cep telefonlarına onca mesaj gönderilmiş, yerel gazetelere ilan verilmiş kimse bunları sanki duymamış gibi. Gelenler ise bizim birebir haberdar ettiğimiz arkadaşlarımız ve dostlarımızdı.

Bazı arkadaşlarımız panelden haberdar olmadıklarını, haberdar olsalardı katılacaklarını ve katılamadıklarından dolayı üzüldüklerini ifade ettiler.

Demek ki, bir de bu afişlere, ilan, mesaj ve anonslara göre seyirci gelseydi, katılım daha fazla olurdu. Belki de 500 kişi katılırdı. Gerçi o zaman da 300 kişilik o salona sığmazlardı.

Bu durumda şunu öğrendik, bir etkinliğe çağırmanın en etkin yolu, kişileri birebir arayıp davet etmektir.

 

20.01.2013

27-  PANEL:
"EKONOMİ, ÇEVRE VE GIDA"
KONUŞMACILAR:
Ekonomist Metin AKSU
Çevre Uzmanı Ahmet SANDAL
Prof. Dr. Aykut AYTAÇ (Gıda Mühendisi)
Panel Yöneticisi: Ali Önder YENİÇERİ
Yer: Pazarcık Belediyesi Konferans Salonu

Tarih: 18 Ocak 2013
Saat: 14:00
1-Ekonomik krizler ve çıkış yolları, Pazarcık'ta yatırım ve istihdam nasıl artırılır, yeni iş imkanları nasıl oluşturulur vb gibi ekonomik konular.
2-Çevre ve ekoloji nedir? Çevre bilinçlenmesinde aile, okul ve sivil toplum kuruluşlarının rolü, çevre temizliği, çevre koruma ve planlama nasıl sağlanır ve Pazarcık'ın belli başlı çevre sorunları ile çözüm yolları nelerdir? Bu ve benzeri çevre konuları.
3-Gıda güvenliği nedir? Hangi gıdalar kanserojen özelliktedir? Hangi gıdalar güvenilirdir? Genetiği Değiştirilmiş Gıdalar nelerdir? Organik Gıdalar nedir? Bu ve benzeri gıda konuları.
Ekonomi, Çevre ve Gıda Konularının Uzmanlarınca genel ve özel düzeyde anlatılacağı Panele Tüm Vatandaşlarımız Davetlidir.

10.01.2013

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ahmet Sandal Arşivi