ABB FOMGET şampiyonluğa odaklı: Başkan Demirkol ve Kaptan Akgöz anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonunun son haftasında Trabzonspor'u yenerek şampiyon olacaklarına inandıklarını ifade etti.

ABB FOMGET şampiyonluğa odaklı: Başkan Demirkol ve Kaptan Akgöz anlattı!
Yayınlanma:

Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Kulübü Başkanı Yalçın Demirkol, yaptığı açıklamada, sezona şampiyon unvanıyla başladıklarını ve bu başarıyı tekrar elde etmeyi hedeflediklerini belirtti. Sezon başında Şampiyonlar Ligi'nde şanssız bir şekilde elendiklerini ancak daha sonra ligde müthiş bir giriş yaptıklarını söyledi. Ancak milli takım arasının ardından yaşanan sakatlıkların takımı etkilediğini dile getiren Demirkol, ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaparak iddialarını sürdürdüklerini ifade etti.

fomget.jpg

GALATASARAY PUAN KAYBEDERSE FOMGET ŞAMPİYON

Ligdeki rakiplerin güçlü olduğunu ve rekabetin arttığını vurgulayan Demirkol, son haftada Galatasaray'ın da puan kaybetmesi halinde şampiyonluğa ulaşacaklarını belirtti. Lig ikinciliğinin kendileri için garanti olduğunu dile getiren Demirkol, Trabzonspor maçı öncesinde son haftayı heyecanla beklediklerini ifade etti.

kaptan.jpg

Kulübün kaptanı Selda Akgöz ise futbola hentbol altyapısından gelerek başladığını ve başarılı bir kariyer yaptığını söyledi. Kadınların futbol oynayabileceğini göstermek için mücadele ettiklerini ifade eden Akgöz, takım olarak bir aile olduklarını ve birbirlerine destek verdiklerini belirtti. Son hafta öncesinde şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Akgöz, kadın futbolunun gelişimine dikkat çekti.

Yılın futbolcusu ödülüne aday gösterildiğini de hatırlatan Selda, "Bu sene ben ve Yağmur Uraz (Fenerbahçe), yılın futbolcusu adayıyız. Ama benim ve Yağmur'un yanı sıra Mauro Icardi var, Kerem Aktürkoğlu da var bizimle beraber. Yılın futbolcusu seçilecek kadar yükseldik. Kadın futbolu zirveye tırmanıyor ama kadınları yılın futbolcusu seçiminde erkeklerle beraber değerlendiriyorlar. O zaman da bizim seçilmemiz tabii kolay değil." diyerek açıklamasını tamamladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.