Abdullah Avcı: Geriden gelip kazanmak önemli

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK'yı 4-2 yenerek kazandıkları maçın ardından geriden gelip galip gelmenin büyük önem taşıdığını vurguladı.

Abdullah Avcı: Geriden gelip kazanmak önemli
Yayınlanma:

Basın toplantısında konuşan Avcı, taraftarsız oynadıkları maçın konsantrasyon açısından zorlu olduğunu belirterek, taraftarın kendileri için en önemli motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti ve bir daha kendilerini yalnız bırakmamaları için taraftarlara çağrıda bulundu.

Maçın oyununu değerlendiren Avcı, doğru oyun ve sadık kalma stratejileriyle geriden gelip kazanabileceklerine inandıklarını dile getirdi. Rakiplerinin kritik bir durumda olduğunu ve 1 golün onları oyuna sokacağını düşündüklerini belirten Avcı, oyuncularının gösterdiği performansı övdü ve geriden gelerek galip gelmenin önemine vurgu yaptı.

Transfer çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Avcı, Denis Draguş'un önemli bir oyuncu olduğunu ve transfer çalışmalarının geniş bir perspektiften ele alındığını belirtti. Gelecek sezonun planlamasını yaparken çeşitli seçenekleri değerlendirdiklerini ifade eden Avcı, takımın daha güçlü hale gelmesi için çalıştıklarını ve bunun karşılığını alacaklarına inandığını dile getirdi.

Gelecek sezonla ilgili çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Avcı, herkesin bir planının olduğunu ve buna karşı hazır olduklarını söyledi. Üçüncülük hedeflerinin devam ettiğini ve Türkiye Kupası'nı kazanmak için de ellerinden geleni yapacaklarını belirten Avcı, Trabzonspor'un her kulvarda mücadele eden bir takım olması için çalıştıklarını vurguladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.