Abdullah Avcı: Kupayı onuncu kez kazanmak istiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedeflerini dile getirdi

Abdullah Avcı: Kupayı onuncu kez kazanmak istiyoruz
Yayınlanma:

Avcı, VavaCars Fatih Karagümrük ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve 4-0 kazanarak tur attıkları yarı final rövanş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Sezonun inişli çıkışlı geçtiğini ifade eden Avcı, "Bizim için sezonun en önemli maçlarından bir tanesi buydu. Belirlediğimiz hedefler arasında lig üçüncülüğü ve Türkiye Kupası'nı kazanmak bulunuyordu. Trabzonspor, bu ülkenin en güçlü takımlarından biridir. Tarihimizde 9 kez aldığımız Türkiye Kupası'nı 10. kez müzemize götürmeyi arzuluyoruz." şeklinde konuştu.

Kazanarak tur atlamalarının kendilerini mutlu ettiğini belirten deneyimli teknik adam, "Finale kalmayı hedeflemiştik ve bunu başardık. Bu bizim için büyük bir mutluluk. Bu benim kariyerimdeki üçüncü Türkiye Kupası finali olacak. Umuyorum ki bu kez kupayı müzemize götürerek bu başarıyı taçlandırırız. Trabzonspor tarihinde Ahmet Suat Özyazıcı gibi bir efsanenin ardından gelmek benim için büyük bir onur. Umuyorum ki bu büyük kulüpte ben de benzer bir başarıya imza atarım." sözleriyle duygularını ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.