Açılışı Gençlerbirliği yapacak

Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 32’inci haftasının açılış maçında İzmir deplasmanında Göztepe’nin konuğu olacak.

Açılışı Gençlerbirliği yapacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bu akşam saat 21.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak olan mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Ligde kalmak için şiddetle puana ihtiyaca olan Başkent ekibi güçlü rakibi karşısına üç puan parolası ile çıkacak. İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadeleyi Gençlerbirliği 3-1 kazanmıştı.

KAMPA GİRDİLER

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 32. haftasının açılış maçında bu akşam deplasmanda Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak İzmir’e gidip kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Beştepe'deki İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen son antrenmana futbolcuların, ısınma hareketleriyle başladığı belirtildi. Dar alanda oyun ve tam sahada pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın, yarı alanda çift kale maçla sona erdiği ifade edildi. Çift kale maçta futbolcuların ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürdü.

KIRAN KIRANA MAÇ

Öte yandan kırmızı siyahlıların son antrenmana tedavilerine devam edilen Kristoffer Nordfeldt, Fabricio Baiano, Yasin Pehlivan ve Floyd Ayite'nin katılmadığı kaydedildi. Başkent temsilcisi Göztepe maçının hazırlıklarını yarın tesislerinde yapacağı antrenmanla tamamlayıp hava yolu ile İzmir’e giderek burada kampa girip son çalışmasını yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak. Çift kale maçta sık sık oyunu durduran Hamzaoğlu futbolcularının hata yapmamalarını istedi. Kırın kırana geçen çift kale maçta futbolcular Hamzoğlu’nun gözüne girmek büyük bir mücadele verdi.

TESTLER NEGATİF ÇIKTI

Bütün dünyayı etkisi altına alan ve futbola uzun bir süre ara verilmesine neden olan korona virüs salgını sonrası kulüplerimiz futbolcularına testler yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gençlerbirliği'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinin negatif çıktığı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada, Süper Lig maçları öncesi rutin kontrollerin yapıldığı belirtilerek, “Göztepe maçı öncesi yapılan rutin kontroller gereği uygulanan Kovid-19 testlerinde teknik ekip, futbolcu ve personel kadromuzda pozitif test sonuncuna rastlanmamıştır” denildi.

HAKEM METE KALKAVAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 32’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre Cumartesi akşamı akşam saat 21.00’da Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak olan Göztepe ile Gençlerbirliği arasında oynanacak olan mücadeleyi Mete Kalkavan’ın yöneteceği açıklandı. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi Sarper Barış Saka, Gözlemcisi Mustafa Çulcu olacak. Bu maçın temsilciliklerini ise Ali Okçuoğlu, Murat Kutaniş ve Murat Kangalgil yapacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.