Adana Demirspor üç puana kilitlendi

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, Göztepe karşılaşmasında sahadan üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Adana Demirspor üç puana kilitlendi
Yayınlanma:
Güncelleme:

PTT 1. Ligi Adana Demirspor’un Başkanı Sedat Sözlü, yarın saat 18.30’da sahasında konuk edecekleri Göztepe karşısında 3 puan hedeflediklerini söyledi. Takımının bugün yaptığı antrenmanı izleyen başkan Sedat Sözlü, bu arada açıklamalarda bulundu. Ligde zorlu bir sürece girdiklerini vurgulayan Başkan Sedat Sözlü, şöyle konuştu:

“Ligde oynadığımız Adanaspor maçını kaybedince avantaj kaybettik. Tabi dezavantajı, avantaja çevirmekte bizim elimizde. Sezon başında belirlediğimiz noktada davam ediyoruz. Adana Demirspor’un hedefi ben olayım, olmayayım, her zaman şampiyonluk olur. Böyle bir camiada kulüp başkanlığı yapmak kolay değil. Beklenti yüksek. Çünkü bizde onun bilinciyle hareket ettik, kaliteli ve iyi oyuncuları kadromuza kattık. Fakat geldiğimiz süreçte, istediğimiz sonuçları almış olamayabiliriz. Fakat bu takım, gücünü muhafaza ediyor. Camia olarak başarıyı sonuna kadar hak ediyoruz.”

‘ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

Bundan sonra sahada istedikleri sonuçları alarak bütünlük sağlamak istediklerini belirten Başkan Sözlü, şöyle devam etti:

“Bu bütünlükle de Adana Demirspor’un hak ettiği yere Süper Lig’e çıkması gerekiyor. 33 bin kişilik yeni stadımız yapılıyor. Oraya Süper Lig takımı başkanı olarak girmek istiyorum. İnşallah sezonun sonunda şampiyon olacağız.”

HAVUTÇU: “LİG BUNDAN SONRA BAŞLIYOR”

Adana Demirspor teknik direktörü Tayfur Havutçu, ligin son 8 haftasına girildiğni, ligin bundan sonra başlayacağını, artık telafisi olmayan müsabakalar oynayacaklarını dile getirirken şöyle konuştu:

“Çünkü ligin boyu kısaldı. Bu süreçte iyi bir seri yakalayan takım avantajlı olacak ve ipi göğüsleyecek. Geçmiş yıllara da bakınca son 6 haftada seri yakalayan takım sonuca ulaşmıştır. Bu süreçte hedefimiz toplayabildiğimiz kadar puan toplamak bu doğrultuda çalışıyoruz. Her karşılaşma çok zor. Her takımın kendisine göre hedefleri var. Göztepe’nin de hedefleri var, bizim de hedefimiz var. O yüzden kendi seyircimiz önünde kendi evimizde bu haftayı inşallah 3 puanla kapatmak istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.