Aksoy: Mücadelemiz takdire şayan

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 8’nci haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırlayan MKE Ankaragücü’nde kazanılan bir puanın buruk sevinci vardı.

Aksoy: Mücadelemiz takdire şayan
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 8’nci haftasında evinde Beşiktaş’ı ağırlayan MKE Ankaragücü’nde kazanılan bir puanın buruk sevinci vardı. Güçlü rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar büyük bir mücadele ortaya koyan sarı lacivertlilerde maçın ardından kaybedilen üç puanın üzüntüsü vardı.

9 PUANDA KALDI

Ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Ankaragücü ligde oynadığı 8 maç sonunda 2 galibiyet 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonunda topladığı 9 puanla ligde 13’üncü sırada bulunuyor. Sarı lacivertliler bu maçlarda rakip filelere 5 gol atarken kendi kalesinden 11 gol gördü. Ankaragücü Süper Ligde mücadele eden 18 takım içinde en az gol atan takım olarak ön plana çıktı. Sarı lacivertliler haftaya Çaykur Rizespor deplasmanında üç puan arayacak.

İYİ MÜCADELE ETTİK

Öte yandan maçın ardından Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından 5 maç ceza alan teknik direktör Metin Diyadin’in yerine sarı lacivertli ekibin başında sahaya çıkan Teknik Direktör Yardımcısı Hayrettin Aksoy gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aksoy, “Çok güçlü bir takımla oynadığımızı biliyoruz. Bütün oyuncularımızın gösterdiği arzu, istek için tebrik ediyorum. Son 20 dakikalık bölümde 10 kişi kaldıktan sonraki mücadeleleri takdire şayandı. Tüm Ankaragücü taraftarına çok teşekkür ediyoruz. Yeniden bir ivme kazanacağımızı düşünüyorum. Maçın ilk bölümünde, ilk devrenin belli bölümlerinde Beşiktaş’a üstünlük sağladığımızı söyleyebilirim. Gol pozisyonuna girdik. Pozisyonda verdik ama biz daha üstündük. İkinci yarı başladıktan sonra Beşiktaş’ın üstünlüğü vardı. Ama tam oyuna ortak olacakken kırmızı kart gördük. Sonrasında çok büyük bir mücadele gösterdik ve Beşiktaş’tan 1 puan aldık” ifadelerini kullandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.