Altay yuvadan uçtu

Bursaspor alt yapısında futbola başladıktan sonra Ankaragücü’ne gelen 21 yaşındaki genç kaleci Altay Bayındır İstanbul’un yolunu tutarak dört büyüklerden Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Altay yuvadan uçtu
Yayınlanma:
Güncelleme:

Beş yılın ardından Spor Toto Süper Lig’e yükselen ve geçen sezonu 40 puanla 13’üncü sıraya tamamlayan MKE Ankaragücü’nde yaprak dökümü sürüyor. Bursaspor alt yapısında futbola başladıktan sonra Ankaragücü’ne gelen 21 yaşındaki genç kaleci Altay Bayındır İstanbul’un yolunu tutarak dört büyüklerden Fenerbahçe’ye transfer oldu. Altay sarı lacivertli kulüp ile dört yıllık sözleşmeye imza attı.

BAŞKAN AÇIKLAMIŞTI

Maddi sıkıntılar yaşayan ve transfer yasağını kaldırmak için arayışta içinde bulunan Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, geçen hafta gazetecilerle yaptığı sohbette önce Fenerbahçe ile 1.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardıklarını ifade etmişti. Sarı lacivertli kulübün Altay Bayındır’dan gelecek parayla acil ödeme yapması gereken yabancı oyuncularının alacaklarını ödeyerek kulübün önündeki transfer yasağını kaldırması bekleniyor.

AİLEMİZE HOŞGELDİN

Sözleşme sonrası sarı lacivertli kulüp internet sitesinden bir açıklama yaparak, “Ankaragücü forması giyen Altay Bayındır ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşma sağlanmıştır. Formamızı gelecek 4 yıl boyunca başarıyla taşıyacağına inandığımız 21 yaşındaki genç kalecimize ailemize hoş geldin diyor, Fenerbahçe'miz ile nice zaferler diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. 14 Nisan 1998 Bursa’nın Osmangazi ilçesinde doğan Altay Bayındır 1,98 metre boyunda ve Türkiye 21 yaş altı milli takım forması giyiyor. Altay Ankaragücü ile geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de 17 maça çıkmış ve bu maçlarda kalesinde 28 gole engel olamazken 2 de sarı kart görmüştü.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.