Anadolu Efes'ten Euroleague'e veda: Anadolu Efes 64-67 Vırtus Bologna

Anadolu Efes, THY Euroleague Play-in maçında İtalya’nın Virtus Segafredo Bologna takımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşılaştı. Anadolu Efes, maçı 67-64 kaybetti ve Avrupa defterini kapattı.

Anadolu Efes'ten Euroleague'e veda: Anadolu Efes 64-67 Vırtus Bologna
Yayınlanma:

Normal sezonu 9. sırada tamamlayan temsilcimiz Maccabi'ye mağlup olan Baskonia ile eşleşmek için çıktığı maça iyi başladı ve ilk çeyreği 23-21 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte de özellikle Will Clyburn'in dış atışlarına rağmen ekstra hücum bulamayan Anadolu Efes ilk yarıyı 36-35 önde tamamladı. İkinci yarıda iki takım da savunma performansını arttırdı ve son çeyreğe temsilcimiz 50-48 önde girdi. Son çeyrekte üretmekte çok zorlanan Anadolu Efes son 1 buçuk dakikaya sadece 8 sayı bularak 64-58 geride girdi. Shane Larkin'in hem hücumda hem savunmada büyük sorumluluk aldığı maç sonunda son hücumdan eli boş dönen temsilcimiz Lundberg'in bitime 10 saniye kala attığı üçlüğe engel olamadı ve son anlara 67-61 geride girdik.

Bu üçlüğe Bryant'ın üçlüğü ile karşılık versek de maçı 67-64 Virtus Bologna kazandı. Euroleague'de son 7 maçının 6'sını kazanan Anadolu Efes'in bu mağlubiyetle Avrupa'ya veda etti ve üst üste iki sene Final-four'un dışında kaldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.