Ancelotti, Arda Güler için tarih verdi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, sakatlık sorunu devam eden Arda Güler'in yıl sonunda ya da ocak ayı başında oynamaya hazır duruma geleceğini söyledi.

Ancelotti, Arda Güler için tarih verdi
Yayınlanma:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, La Liga'da yarın deplasmanda oynayacakları Real Betis maçı öncesinde bir basın toplantısı düzenledi.

Ancelotti, Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in yaşadığı sakatlık sorununa ilişkin soruya, "Güler, iyileşme sürecinde son aşamada. Gelecek haftadan itibaren yoğun antrenmanlara başlayacak. Yıl sonu veya ocak başındaki maçlara hazır olur" yanıtını verdi.

Ancak, İtalyan teknik adam, sakatlık sorununun sadece Arda için değil, her futbolcunun karşılaşabileceği bir durum olduğunu vurgulayarak, "Bu tür durumlar için çok fazla sabır ve zaman gerekiyor" dedi. Ayrıca, takımda şu anda Arda Güler dışında Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi diğer sakat oyuncuların bulunduğunu hatırlattı.

Real Madrid'e transferi sonrasında sezon öncesi kamp sırasında sağ dizinden sakatlanan ve 14 Ağustos’ta ameliyat olan Arda Güler, kısa bir süre iyileştikten sonra 26 Eylül’de sol ayak arka adalesinden sakatlanmıştı. Hazırlandığı anda bir kez daha sakatlanan milli futbolcu, şu anda takımdan ayrı olarak kondisyon ağırlıklı antrenmanlarını sürdürüyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.