Ankara derbisi Ormanspor’un

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 7. haftasında iki Ankara takımı karşı karşıya geldi.

Ankara derbisi Ormanspor’un
Yayınlanma:
Güncelleme:

Derbi niteliğinde geçen mücadelede OGM Ormanspor, Çankaya Üniversitesi'ni 82-76 yenerek ikinci sıradaki yerini korudu. Bu sonuçla OGM Ormanspor, 7. maçında 6. galibiyetini elde etti. Çankaya Üniversitesi ise 3 galibiyet 3 mağlubiyette kaldı.

DEVRE ORMANSPOR’UN

Ankara Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Tahsin Kuzu, Mehmet Onur Sönmez ve Sedef Yarıcı hakem üçlüsü yönetti. Mücadeleye iyi başlayan OGM Ormanspor Oğunbowale ile pota altından bulduğu sayılarla ilk çeyreği 18-10 önde tamamladı. İkinci periyotta yine Ormanspor üstünlüğü ile geçildi. Etkili savunmasını bu çeyrekte de sürdüren yeşil beyazlılar soyunma odasına 39-31 önde gitti. Bu çeyrekte pota altında rakibine göre daha etkili bir oyun ortaya koyan Ormanspor devreyi üstün tamamlamasını bildi.

ÇANKAYA’NIN BASKISI SONUCU DEĞİŞTİRMEDİ

Üçüncü çeyrekte Çankaya Üniversitesi rakibinin baskılı savunmasını geçerek sayılar bulmaya başladı. Bu çeyrekte her iki takımda dış atışlarda iyi bir yüzde tutturmasına karşın bu çeyreği de OGM Ormanspor 61-55 önde tamamladı. Final periyodu olan dördüncü çeyrekte geri gelmek için büyük bir mücadele ortaya koyan Çankaya Üniversitesi’nin bu gayreti maçı kazanmasına yetmedi. Ormanspor Ogunbowale ile sayılar üretip zorlu maçtan 82-76 galip ayrılarak zirve yarışında yoluna emin adımlarla devam etti.

SAYI  DAĞILIMLARI

Bu maça Çankaya Üniversitesi adına White 33, Tuğçe İnöntepe 2, Putnina 2, Bahar Öztürk 10, Goodlett 18, Derin Yaya 2 ve Özge Karataş 9 sayı ile oynadılar. Buna karşın OGM Ormanspor adına Robinson 11, Paris 12, Nilay Kartaltepe 15, Pelin Derya Bilgiç 6, Ogunbowale 24, Leedham 9, Damla Gezgin 3, Yeliz Doğan 2 sayı atarak takımlarını galibiyete taşıyan isimler oldular.

ormanspor-3.jpg

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.