Ankara derbisi Spor Toto’nun

İki Ankara takımı Ziraat Bankası ile Spor Toto AXA SİGORTA Efeler Ligi onuncu hafta mücadelesinde Başkent derbisinde Sportoto ile karşı karşıya geldi.

Ankara derbisi Spor Toto’nun
Yayınlanma:
Güncelleme:

Baştan sona büyük bir çekişmeye sahne olan beş set süren zevkli ve çekişmeli gecen mücadelenin galibi Spor toto oldu. Mücadelenin setleri; 19-25, 30-32, 25-18, 25-22, 13-15 Sportoto lehine sonuçlandı.

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

Başkent Voleybol Salonunda 2 saat 41 dakika süren büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi Sportoto 3-2 kazanarak ligdeki 20 puanla ligde üçüncü sıradaki yerini korudu. Ziraat Bankası ise 18 puanla dördüncü sırada kaldı. İki takımın beş süren zorlu mücadelesi sonunda parkeden zaferle ayrılan Spor Toto takımı taraftarları ile birlikte galibiyeti kutlarken, Ziraat Bankası taraftarı voleybolcularını kaybetmelerine karşın tribünlere çağırarak destek verdiler.

İKİ SET SPOR TOTO’NUN

Ankara derbisine iyi başlayan Spor Toto oldu. Konuk siyah beyazlılar ilk setin son bölümünde iyi servis atıp savunmada hata yapmayınca seti 19-25 alarak 0-1 öne geçti. İkinci sette büyük çekişme heyecan vardı Ziraat Bankası beş kez set sayısı atmasına karşın rakibin direncini kıramayınca bu seti de 30-32 alan Spor Toto setlerde durumu 2-0 yaparak büyük bir avantajın sahibi oldu.

ZİRAAT GERİ DÖNDÜ

Üçüncü sette oyuna ağırlığını koyan Ziraat Bankası Yadrian Escobar ile iki numaradan bulduğu sayılarla rakibinin direncini kırıp seti 25-18 alarak durumu 1-2’ye getirdi. Dördüncü sette Oyunun hakimi yine kırmızı beyazlı takımdı Halil İbrahim Yücel ve Cristian Poglajen’in etkili oyunları ve pasör Raydel Hierrezuelo’nun etkili performansları ile seti 25-22 alan Ziraat Bankası mücadeleyi beşinci sete taşımasını bildi. Tie-break setinde iki takımda güzel bir oyun ortaya koydu set sonunda daha az hata yapan Spor Toto bu seti 13-15 maçı da 3-2 kazanarak parkeden iki puanla ayrılan taraf oldu.

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.