Ankara’da ES ES rüzgarı

Zirve mücadelesi veren Osmanlıspor Spor Toto Birinci Lig’in 28. haftasında evinde Eskişehirspor’a 4-2 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Ankara’da ES ES rüzgarı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Zirve mücadelesi veren Osmanlıspor Spor Toto Birinci Lig’in 28. haftasında evinde Eskişehirspor’a 4-2 yenilerek şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Doksan dakika boyunca bir varlık tutunamayan mor sarılılar hayal kırıklığı yarattı.

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında sahasında hiç ummadığı bir yenilgi aldı. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Ankara’nın mor sarılı ekibi ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Eskişehirspor’a 4-2 yenilerek maç fazlasıyla üçüncü sıradaki yerini korudu.

OSMANLI İYİ BAŞLADI

Bir yanda zirve mücadelesi veren Osmanlıspor bir yanda ligde kalmak için şiddetle puana ihtiyacı olan Eskişehirspor kozlarını Osmanlı Stadı’nda paylaştı. Büyük heyecan ve çekişmenin yanı sıra kıran kırana geçen mücadelede 20. Mageye Gueye ile öne geçen Osmanlıspor bu üstünlüğünü koruyamadı. Konuk Eskişehirspor 26 ve 44. dakikalarda Emre Güral ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Maça iyi başlayan ev sahibi Osmanlıspor savunmasının yaptığı bariz hatalar sonrası ilk yarı soyunma odasına yenik gitmekten kurtulamadı.

DOKSANDA YIKILDILAR

İkinci yarıya önce beraberlik sonra galibiyet için çıkan Osmanlıspor baskılı oyununun karşılığını maçın 78. dakikasında aldı. İlk golü atan Magaye Gueye 78. dakikada bir kez daha sahneye çıkıp kendisinin ikinci golünü atarak maça 2-2’lik beraberliği getirdi. Galibiyet golü için rakip kalede baskı kurmaya çalışan mor sarılılar savunmasının önde yakalanması neticesinde kalesinde iki gol daha gördü. 89. dakikada Emre Güral hem kendisinin hem de takımının üçüncü golünü atarak durumu 2-3 yaptı. Bu golden sonra Osmanlı savunmasını hazırlıksız yakalayan konuk ekip Erdal Akdarı 90-4’te güzel bir vuruşla topu Osmanlıspor filelerine gönderip durumu 4-2 yaptı. Bu golden sonra maçın hakemi maçın bitiş düdüğünü çalarken, haftanın önemli maçından üç puanla ayrılan taraf konuk Eskişehirspor oldu.

51 PUANDA KALDI

Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan maçta evinde Eskişehirspor’a 4-2 yenilerek büyük yara olan Osmanıspor maç fazlasıyla 51 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu. Mor sarılılar haftaya İstanbulspor ile Cuma akşamı saat 19.00’da karşı karşıya gelecek. Konuk Eskişehirspor ise evinde ligden düşmesine kesin gözüyle bakılan Cumartesi günü 19.30’da Birevim Elazığspor karşısında üç puan mücadelesi verecek.

 

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.