Ankara’da gol sesi çıkmadı

Ankaraspor ile Ümraniyespor TFF 1. Lig’in 14’üncü haftasının kapanış maçında Ankara’da karşı karşıya geldi.

Ankara’da gol sesi çıkmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaraspor ile Ümraniyespor TFF 1. Lig’in 14’üncü haftasının kapanış maçında Ankara’da karşı karşıya geldi. Başkent ekibinin daha atak oynadığı mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi. Osmanlı Stadı’nda oynanan mücadeleyi Arda Kardeşler, Kemal Elmas, Mert Bulut hakem üçlüsü yönetti.

ÜMRANİYE ETKİLİ OLDU

TFF 1. Lig’in 14’üncü haftasının kapanış maçına konuk Bereket Sigorta Ümraniyespor iyi başladı. 4’üncü dakikada rakiplerinden çalımlarla sıyrılan Gomis ceza sahası içinde rakibi ile girdiği ikili mücadele sonrası yerde kalıp penaltı bekledi fakat maçın hakemi Arda Kardeşler devam dedi. 15’inci dakikada Ümraniyespor bir kez daha gole yaklaştı. Ercan’ın ceza sahasına yaptığı ortaya Moussa Sow altı pas içinde boş kale yerine auta gönderdi.

MOUSSA SOW KAÇIRDI

Maçın 25’inci dakikasında Bereket Sigorta Ümraniyespor inanılmaz bir gol kaçırdı. Chukwuma Akabueze çalımlarla Ankaraspor ceza sahasına girip ortasını yaptı. Arka direkte bomboş durumda bulanan Moussa Sow topu boş kale yerine direğin üzerinden auta gönderince takımını bir golden etti fakat bu pozisyonun ardından yan hakem bayrağını kaldırıp pozisyonun ofsayt olduğunu belirtti.

AUYUK AUTA ATTI

Ankaraspor ilk ciddi atağın 35’inci dakikada yakaladı. Bu dakika içinde Barış Zeren sağ kanattan ceza sahasına girip ortasını yaptı. Topla buluşan Eric Ayuk’un şutunda top az farkla kale direğinin yanından auta gitti. İlk yarıda iki takımın karşılıklı atakları gol getirmeyince devre başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARININ ANLARI

İkinci yarıya da konuk Bereket Sigorta Ümraniyespor etkili başladı ve 49’uncu dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Bu dakika içinde Alaaddin Okumuş’un yaptığı ortaya Ankaraspor savunması arasından iyi yükselen Alim Öztürk’ün kafa vuruşu kale direğinin üstünden az farkla auta gitti. 58’inci dakikada Ankarspor’dan Beykan Şimşek orta sahadan kaptığı topla Ümraniyespor ceza sahası dışından çektiği sert şut savunmaya çarparak auta gitti.

RAKİP BANDIRMASPOR

İki takımın karşılıklı ataklar gol getirmeyince haftanın kapanış maçından gol sesi çıkmayınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona ererken takımlar birer puanla haftayı kapattı. Bu sonucun ardından Ankaraspor puanını 9’a, Ümraniyespor ise 14’e çıkardı. Ankaraspor ligin 15’inci haftasında 19 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Bandırmaspor’a konuk olurken, Ümraniyespor ise sahasında 20 Aralık Pazar günü Adanaspor’u konuk edecek.

STAT: Osmanlı

HAKEMLER: Arda Kardeşler, Kemal Elmas, Mert Bulut

ANKARASPOR: Berk Balaban, Ali Ülgen, Fatih Kızılkaya, Gökhan Akkan, Mahmut Akan, Emre Can Atila (Ali Rıza Kılıç dk. 46), Stanojevic, Barış Zeren (Doğukan Efe dk. 80), Mbu, Umar (Erdem Çetinkaya dk. 75), Beykan Şimşek (Halil İbrahim Esen dk. 88)

BEREK SİGORTA ÜMRANİYESPOR: Ahmet Eyüp Türkaslan, Alaaddin Okumuş, Alim Öztürk, Glumac, Ercan Coşkun, Hasan Batuhan Artarslan, Gökhan Süzen, Mayi, Gomis (Okan Derici dk. 84), Akabueze, Sow (Camara dk. 75)

SARI KARTLAR: Stanojevic, Mahmut Akan, Ali Ülgen (Ankaraspor), Alaaddin Okumuş, Hasan Batuhan Artarslan (BS Ümraniyespor)

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.