Ankara’da Süper Amatör Lig’de Play-off vakti: BAL için maçlar başlıyor

Ankara Sezai Yıldırım Süper Amatör Liginde normal sezon sona erdi ve iki gruptan 6 takım Play-off grubunda Bölgesel Amatör Lig için mücadeleye başlıyor.

Ankara’da Süper Amatör Lig’de Play-off vakti: BAL için maçlar başlıyor
Yayınlanma:

DERLEME: YASİN ŞAHİN

Ankara Sezai Yıldırım Süper Amatör Lig A Grubu’nda heyecan dolu geçen sezon sonrasında 16 maçın 12’sini kazanan Yurtkur 38 puanla zirvede yer alarak Play-off’a yükselmişti.

Ligde Yurtkur‘un hemen ardında son 4 maçını kazanarak ligi 35 puanla ikinci sırada tamamlayan Yenimahalle Belediyespor ve 33 puanlı Çubukspor 1959 Play-off’a kalan diğer takımlar olmuştu.

Ankara Sezai Yıldırım Süper Amatör Lig B Grubu’nda ise uzun süre lider olan Kavaklıderespor’u geride bırakan Polatlıspor 33 puanla grubunu lider tamamlamıştı.

Ligde namağlup serisini uzun süredir devam ettiren Keçiören Belediye Bağlumspor ise 31 puanla ikinci sıradan Play-off’a kaldı. Ligde uzun süre lider devam eden Kavaklıderespor ise 29 puanla sadece 1 puan farkla BAL için Play-off’a kalmayı başarmıştı.

Süper Amatör Lig’de Play-Off heyecanı A grubundan yükselen Çubukspor 1959, Yenimahalle Belediyespor ve Yurtkur ile B grubundan Kavaklıderespor, Keçiören Belediye Bağlumspor, Polatlıspor mücadele edecek.

6 takımın tek grupta Bölgesel Amatör Lige yükselmek için mücadele edeceği maçlar yarın başlıyor.

İLK HAFTA HEYECANI BAŞLIYOR

Yenimahalle’de oynanacak maçlarda ilk hafta A grubunu üçüncü bitiren Çubukspor 1959 ile B grubunu ikinci bitiren Keçiören Belediye Bağlumspor karşılaşacak. Bu maç saat 12’de oynanacak.

Grupta saat 14’te oynanacak karşılaşmada ise A grubunu ikinci bitiren Yenimahalle Belediyespor, B grubunu lider bitiren Polatlıspor’la karşılacak.

Grupta son maç ise A grubu lideri Yurtkur ile B grubu üçüncüsü Kavaklıderespor arasında oynanacak.

Bu 6 takımın beş maç sonrası oluşturacağı puan tablosunda lider olan takım direkt olarak BAL’a yükselecek ikinci takım ise bir başka gruptan gelecek rakibiyle play-off finalinde karşılaşacak ve BAL şansını sürdürmeye çalışacak.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.