Ankaragücü Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Başakşehir maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı. Kafkas, “Çok iyi hocası olan, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bizim için de büyük bir heyecan olacak. Ben iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

Ankaragücü Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor
Yayınlanma:

A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 elemeleri nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendiren MKE Ankaragücü, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Tolunay Kafkas antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Spor Toto Süper Lig’de kalma mücadelesi veren MKE Ankaragücü 1 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas yönetiminde sürdürüyor. Beştepe Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Antrenman koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanın kapalı bölümünde ise Başakşehir maçının taktik çalışmasının yapıldığı öğrenildi.

HERŞEY OLUMLU GİDİYOR

MKE Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, antrenman öncesi Ankaralı gazeteciler buluşup önemli açıklamalarda bulundu. Göreve başladıktan sonra 4-5 gün içerisinde oyun felsefesini oturtmaya çalıştığını dile getiren Kafkas, “En hızlı şekilde, en kısa yoldan pres yapıp, rakip savunma arkasına geçerek karşı kaleye gitmek istiyoruz. Tüm antrenmanlarımızı bunun üzerine kurduk. Tek handikapımız milli takımımızda olan oyuncularımızın geç gelmesi. Onlarla ilgili de görüntülü analizlerle oyuncularımıza oyun anlayışımızı anlatmak için videolar gönderdik. Şu anda gayet olumlu gidiyor” diye konuştu.

İYİ HOCASI OLAN BİR KULÜP

“Başakşehir, topa sahip ve belli oyun anlayışı olan bir kulüp. Çok iyi hocası olan, iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bizim için de büyük bir heyecan olacak” diyen Kafkas, “ Ben iyi olacağını düşünüyorum. Son 10 hafta, ligin boyu oldukça kısaldı. Kim hata yaparsa bedelini ödeyecek. Biz az hata yapmak istiyoruz. Takımımız, camiamız güçlü. Çok güçlü bir başkanımız var. Güçlü taraftarımız var. Benim de güçlü ve inatçı bir yapım var. Bu süreci en iyi şekilde tamamlayacağımıza inanıyorum” dedi.

KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUZ

Ziraat Türkiye Kupası'nın çeyrek finalinde Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Kafkas, “Maçların büyüğü küçüğü yok. Trabzonspor'u elemek istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek, final oynamak hatta kupayı da kazanmak istiyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.