Ankaragücü dahil 9 takım PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve İstanbulspor Kulübü Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu'nu "Sportmenliğe aykırı hareket" sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Ayrıca, Süper Lig'den 9 kulüp çeşitli sebeplerle PFDK'ye sevk edildi.

Ankaragücü dahil 9 takım PFDK'ye sevk edildi
Yayınlanma:

Ankaragücü'nün de yer aldığı bu kulüpler arasında Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Mondihome Kayserispor, Yılport Samsunspor, Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor da yer alıyor.

Bitexen Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın da "Hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar" nedeniyle PFDK'ye sevk edilirken, 35. haftada oynanan maçlarda kırmızı kart gören futbolcular da disipline gönderildi.

Ayrıca, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son haftada sahadan çekilen AcnTurk Sigorta Vanspor FK ve Trendyol 1. Lig'den Eyüpspor, Adanaspor, Ahlatcı Çorum FK gibi kulüpler de PFDK'ye sevk edildi. Bu kulüplerin disiplin kuruluna sevk edilme nedeni ise farklı disiplin ihlalleri olarak belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.