Ankaragücü devreyi kapatıyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında Göztepe ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını Beştepe Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Ankaragücü devreyi kapatıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında Göztepe ile karşılaşacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını Beştepe Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamladı. Osmanlı Stadı’nın zemininin düzelmemesi nedeniyle bu hafta Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak zorlu mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Teknik direktör İsmail Kartal’ın gönderilmesinin ardından önceki gün sözleşme imzalayarak takımın başına getirilen Bayram Bektaş yönetiminde ilk kez antrenmanını yapan futbolcular antrenmana düz koşu yaparak başladı. Daha sonra dar alanda pas çalışması yapan takımımız antrenmanı 5'e 2 top kapma çalışması ile devam ettirdi. Sarı lacivertliler antrenmanın son bölümünde dar alanda taktik içerikli minyatür kalede maç yaptıktan sonra antrenman sona erdi. Öte yandan sakatlığını atlatan Kenan Özer takımla birlikte çalışmalarına başlarken sakatlıkları bulunan Johannes Hopf, Erdem Özgenç, Yalçın Ayhan, Thibault Moulin, Brice Dja Djedje, ve Thievy Biforuma, antrenmanda yer almadı. Karayolu ile Kayseri’ye giden Ankaragücü kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

HAKEM YANKAYA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 17. haftasının maçlarını yönetecek maçları açıkladı. Yapılan açıklamada bugün saat 13.30’da Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü ile Göztepe A.Ş. arasında oynanacak olan mücadeleyi Özgür Yankaya’nın yöneteceği belirtildi. Yankaya’nın yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Mehmet Kısal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak.

İki takım son olarak o zamanki adıyla PTT Birinci Ligde 2015 yılında İzmir’de karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi ev sahibi Göztepe ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 kazanarak sahadan üç puanla ayrılan taraf olmuştu.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.