Ankaragücü genel kurula gidiyor

MKE Ankaragücü Spor Kulübü yönetim kurulu kulübün Beştepe Tesisleri’nde toplanarak önemli bir karar aldı. Sarı lacivertliler olağanüstü genel kurula gidiyor.

Ankaragücü genel kurula gidiyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü Spor Kulübü yönetim kurulu kulübün Beştepe Tesisleri’nde toplanarak önemli bir karar aldı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre “Yeri ve zamanı daha sonra belirlenmek üzere Temmuz ayı içerisinde Olağanüstü Genel Kurul Kararı alınmıştır” denildi. Öte yandan 2019-2020 sezonunu için 8 Temmuz 2019 da Beştepe Tesisleri’nde top başı yapacak olan sarı lacivertli futbolcular 11 günlük Ankara kampının ardından 19 Temmuz’da Erzurum ikinci kamp dönemine başlayacak.

GEZİCİ STORE OTOBÜS

Sarı lacivertli kulübün bünyesinde Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 61/A adresinde bir yer kiralayan yönetim Ankaragücü Store oluşturmak üzere tadilat çalışmaları devam ederken, en kısa zamanda hizmete sunulacağı belirtildi. Ankaragücü Store ilaveten yine kulübün bünyesinde otobüs alınarak store mağazasına dönüştürülerek gezici olarak camianın hizmetine sunulacak. Eryaman Stadyumu ile alakalı tahsis talebinde bulunan kulüp yönetimi stad tahsisi gerçekleşmediği için kombine ve loca satışlarını stadın kulübe tahsisi edilmesinden sonra başlayacak. Tandoğan tesisleri ile ilgili süresi biten protokolün yenilenmediğinden dolayı altyapı projelerimiz uygulanamıyor. Protokolün imzalanmasına müteakiben projelerimiz hayata geçirilecek.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.