Ankaragücü hamsi sever

MKE Ankaragücü Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 12. haftasında Eryaman Stadı’nda konuk edeceği Trabzonspor maçının hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde tamamlayarak kampa girdi.

Ankaragücü hamsi sever
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bugün saat 17.30’da oynanacak olan mücadeleyi uluslararası arenadaki en başarılı hakemlerimizden olan Cüneyt Çakır yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Bugün evinde Trabzonspor’u konuk edecek olan MKE Ankaragücü hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetimindeki son antrenmanına aerobik koşu ile başlayan futbolcular daha sonra dinamik ve koordinatif ısınma ile antrenmanı sürdürdü. Antrenmanın ana bölümünde açma ve germe çalışması yapan sarı lacivertliler antrenmanın son bölümünde taktik maç yaptı. Taktik maçta teknik direktör Mustafa Kaplan sık sık oyunu durdurarak oyuncularını uyarıp hata yapmamalarını istedi. Çift kale maçın ardından hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertliler kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

73’ÜNCÜ RANDEVU

İki takım Eryaman’da oynayacakları maçta 73’üncü randevuya çıkacak. İki takım arasından bugüne kadar oynan 72 maçta Trabzonspor 37, MKE Ankaragücü ise 16 kez galip ayrılırken 19 maç beraberlikle sonuçlandı. Sarı lacivertli ekip Ankara’da oynadığı 36 maçta rakibine üstünlük kurmuş durumda. Başkentte oynanan maçlarda Ankaragücü 14 maçın 13’ünde rakibine karşı üstünlük kurarken 9 maçta berabere kaldılar. Evindeki üstünlüğünü korumak için sahaya çıkacak Ankaragücü seyirci ve taraftar desteğini arkasına alarak sahaya kazanmak için çıkacak.

LİGDE DOKUZUNCU MKE

Ankaragücü ligde geride kalan 11 hafta sonunda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonunda topladığı 9 puanla 17’inci sırada bulunuyor. Sarı lacivertliler Kasımpaşa ve Gençlerbirliği’ni yenerken Konyaspor, Kayserispor ve Beşiktaş ile berabere kaldı. Buna karşın zirve mücadelesi veren Trabzonspor, ligde Sivasspor ve Göztepe’ye yenilirken bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta 3 beraberlik 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Bordo mavili ekip topladığı 19 puan ile ligde üçüncü sırada bulunuyor.

ankaragucu-11-043.jpg

HAKEM CÜNEYT ÇAKIR

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 12’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam saat 17.30’da Eryaman Stadı’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü ile Trabzonspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Cüneyt Çakır’ın yöneteceği açıklandı. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi Direnç Tonusluoğlu olurken VAR Hakemi Ali Şansalan, AVAR Asistan Hakemi ise Kerem Ersoy olacak. Zorlu mücadelenin Gözlemcisi A. Somer Karakaş olurken temsilcileri ise Vahap Şimşek, Mukadder Kardiyen ve Refik Emre olacak.

MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

Bugün evinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Ankaragücü, karşılaşma öncesi teknik ekip ve yönetim kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Neşeli bir ortamda gerçekleşen yemekte söz alan Basın Sözcüsü Sayın İsmail Atasoy, “Öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum. Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı oldukça mutuluyuz. Başkanımız Sayın Fatih Mert bey ve Futbol Şube Sorumlumuz Sayın Tamer Açar bey, yurt dışında bulundukları için aramızda değiller. Kendilerinin ve aramızda bulunamayan Yönetim Kurulu Üyelerimizin de selamları var. Göreve geldiğimizden beri takımımızda daha çok pozitif bir enerji görmekteyiz. Bu bizleri çok mutlu ediyor. Kulübümüzün önünde ciddi sorunlar var, bu sorunları çözmek için gecemizi gündüzümüze katmış bulunmaktayız. Bizler için sportif başarı çok önemli. Her konuda rahat nefes almamızı sağlıyor. Sizlerden istediğimiz önümüzdeki Trabzonspor maçında taraftarlarımızın desteği ile 3 puanı hanemize yazdırmak. Biz sizlere yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ankaragucu-kutu-028.jpg

ankaragucu-kutu1-004.jpg

 

Kaynak:Basın Bülteni

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.