Ankaragücü kondisyon depoladı

MKE Ankaragücü ligin 27. haftasında Eryaman Stadı’nda konuk edeceği Fenerbahçe maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Ankaragücü kondisyon depoladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü ligin 27. haftasında Eryaman Stadı’nda konuk edeceği Fenerbahçe maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Sarı lacivertliler hazırlıklarını Beştepe Tesisleri’nde gündü çift antrenman yaparak sürdürüyor. Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde yapılan antrenmanda Gençlerbirliği ile yapılan hazırlık maçında forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Ardından koordinasyon çalışması yapan sarı lacivertliler, antrenmanı ayak tenisi ile tamamladı. Tedavilerine devam edilen Brice Dja Djedje ve Stelios Kitsiou ile Milli takımda Dever Orgill, Hadi Sacko ve Michal Pazdan yapılan antrenmanda yer almadı.

KAPLAN UYARDI

Öte yandan hazırlıklarını Ankara’da sürdüren sarı lacivertlilerin son antrenmanında teknik direktörü Mustafa Kaplan, sık sık antrenmanı keserek futbolcularını uyarmayı ihmal etmedi. Kaplan, futbolcularından Fenerbahçe karşısında yapmalarını istediği hareketleri tek tek ve uygulamalı olarak gösterip hata yapmamalarını istedi. Antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta Fenerbahçe maçının taktiği üzerinden duran futbolcuların moralli ve istekli olması Kaplan’ın yüzünü güldürdü.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.