Ankaragücü seri peşinde

Son üç maçında yenilgi yüzü görmeyen Ankaragücü bu akşam sahasında Menemenspor’u konuk edecek. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetecek.

Ankaragücü seri peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü, TFF 1. Lig’in altıncı haftasında sahasında oynayacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Bu akşam Eryaman Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak olan mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetecek. Ligde oynadığı son üç maçını kazanarak zirve yolunda emin adımlarla yoluna devam eden sarı lacivertlilerde tek hedef haftayı üç puanla kapatarak liderliğe yükselmek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

TFF 1. Lig’in altında haftasında sahasında Menemenspor’u konuk edecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Beştepe Tesisleri’nde teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde yapılan yaklaşık idman 1,5 saat sürdü. Antrenmana ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan sarı lacivertliler daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa ile antrenmana devam etti. Son bölümde yapılan taktik maç kıran kırana geçerken futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

MENEMEN KOLAY GOL YİYOR

Ankaragücü'nün bu akşam oynayacağı rakibi Menemenspor ligin en çok gol yiyen ekipleri arasında. Menemenspor oynadığı 5 maçta 11 gol yiyerek, TFF 1.Lig'in en çok gol yiyen ekipleri arasında yer aldı. Düşme hattında bulunan Altınordu ve Gençlerbirliği de 11'er gol yiyerek Menemenspor ile en çok gol yiyen takım ünvanına ortak takım oldular. Menemenspor 11 golü oynadığı 5 maçın 3'ünde yedi. Adanaspor'a 6-2 yenilen Menemenspor TFF 1.Lig'de bir maçta en fazla gol yiyen takım da oldu.

ankaragucu-11-073.jpg

MAÇIN HAKEMİ BARIŞ SARPER SAKA OLACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu TFF 1. Lig 2021-2022 sezonun altıncı haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bu akşam Eryaman Stadyumu’nda saat 20.00’de MKE Ankaragücü ile Menemenspor A.Ş. arasında oynanacak olan mücadeleyi Sarper Barış Saka’nın yöneteceği açıklandı. Sarper Barış Saka’nın yardımcılıklarını Kemal Mavi ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Maçın dördüncü hakemi İlker Yasin Avcı, gözlemcisi Mesut Carık olacak. Bu maçın temsilciliklerini Ozan Canyurt, Kemal Özkoç ve İlker Özkan yapacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.