Ankaragücü sezonu açtı

2021-2022 Sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan MKE Ankaragücü yeni teknik direktörü Mustafa Dalcı yönetiminde kendi tesislerinde toplanarak sezonu açtı. Sezonun ilk antrenmanını yapan futbolcuların keyifli olması dikkatlerden kaçmadı.

Ankaragücü sezonu açtı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig 2020-2021 Sezonunu 38 puanla 19’uncu sırada tamamlayarak küme düşen MKE Ankaragücü’nde bir yandan transfer çalışmaları sürerken bir yandan da yeni sezon hazırlıkları da başladı. Sarı lacivertli takım 2021/22 Futbol Sezonu hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde yeni teknik direktörü Mustafa Dalcı yönetiminde başladı.

İLK ANTRENMAN YAPILDI

Takımda kalan oyuncularıyla tanışan Mustafa Dalcı, oyuncularına yönelik kısa bir açıklama yaparak yeni sezon öncesi hem hedeflerini anlattı hem de onlarla tanışarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Sarı lacivertli futbolcular sezonun ilk antrenmanına ısınma koşusu ile başladıktan sonra yarı sahada pas çalışması yapan oyuncular daha sonra şut çalışması ve açma gerdirme hareketlerinin ardından sezonun ilk antrenmanını tamamladı.

İLK KAMP KIZILCAHAMAM’DA

Sarı lacivertli kulübün sezon öncesi kamp programı da belli oldu. Buna göre Başkent ekibi 25 Haziran-6 Temmuz arası Beştepe Tesisleri’nde sezonu açtıktan sonra  -19 Temmuz tarihleri arasında Kızılcahamam’da ilk kamp dönemine başlayacak ardından 22 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Bolu Gerede de ikinci kamp dönemini tamamlayarak Ankara’ya dönecek. Gerede’deki kampını ardından sarı lacivertli takım 3 Ağustos’tan itibaren Beştepe Tesisleri’nde çalışmalarına devam edecek. Ankaragücü hem Kızılcahamam da hem de Gerede de yapacağı kampta yeni transferlerinin takıma katılmasının ardından yapacağı hazırlık maçları ile yeni sezona başlayacak.

ankaragucu1-014.jpg

CEM ANKARAGÜCÜ'NDE

Bugün yeni sezon hazırlıklarına başlayacak olan Başkentin sarı-lacivertli ekibi TFF 1. Lig'de misafir olmak istiyor. Ankaragücü güçlü bir kadro oluşturarak yeniden Süper Lig'e çıkmayı hedefliyor. Bunun için de hem Süper Lig'den hem de TFF 1. Lig'den önemli isimleri kadrosuna katmayı planlıyor. Bu doğrultuda hareket eden Ankara temsilcisinin idarecileri geçen sezonu Ankara Keçiörengücü'nde geçiren Cem Ekinci ile anlaşmaya vardı. Hücumun değişik bölgelerinde oynayabilen 31 yaşındaki oyuncu yeni sezonda Başkent ekibinin formasını taşıyacak.

ALPER POTUK DA KALDI

Öte yandan Ankaragücü'nde bir önemli gelişme daha yaşandı. Sarı lacivertliler adı birçok takımla anılan ancak sözleşmesi devam eden Alper Potuk'u da takımda tuttu. Başarılı oyuncunun tüm alacakları ödendi böylece Alper'in serbest kalma şansı kalmadı. 30 yaşındaki oyuncunun tekliflere rağmen Ankaragücü'nün yeni sezon projesine inandığı ve takımda kalacağı öğrenildi.

NOKTA ATIŞI YAPACAK

Başkent ekibinin yöneticileri transfer hamlelerini sürdürerek yeniden Süper Lig'e yükselecek kadroyu oluşturmak için uğraşıyor. Ankaragücü özellikle yabancı transferinde nokta atışı hamleler yapacak. Sarı lacivertli yönetim bu anlamda birçok yabancı futbolcu ile görüşme halinde olurken, yurt içinden de takıma katkı verecek önemli isimlerle transfer görüşmelerinde imza aşamasına gelinmiş durumda. Başkent ekibi yönetimi önümüzdeki günlerde yeni transferlerini basına açıklaması bekleniyor.

Kaynak:Basın Bülteni

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.