Ankaragücü siftah peşinde

MKE Ankaragücü Süper Lig’in 20’inci haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Yarın 13.30’da Eryaman Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Sarı lacivertlilerde hedef üç puanla ayrılmak.

Ankaragücü siftah peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü Süper Lig’in 20’inci haftasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Yarın 13.30’da Eryaman Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek. Sarı lacivertlilerde hedef üç puanla ayrılmak.

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 20’inci haftasında deplasmanda Eryaman Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk edecek olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarına Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Yarın saat 13.30’da oynanacak olan mücadeleyi Süper Ligin deneyimli hakemlerinden Halil Umut Meler yönetecek. Sarı lacivertlilerde hedef ikinci yarının ilk galibiyetini alarak ligin tehlikeli bölgesinden kurtulmak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 20. haftasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan MKE Ankaragücü, bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Beştepe Tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde antrenmana ısınma hareketleri ile başlayan futbolcular, daha sonra pas drill çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışan sarı lacivertliler antrenmanı yenileme hareketleri ile tamamladı. Takımımızda sakat oyuncu bulunmazken, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Cebrail Karayel ile sarı kart cezalısı durumuna düşen Hector ve Alihan, Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecek.

İKİ MAÇTA ANKARAGÜCÜ’NÜN

İki takım geçen yıl Süper Ligin ilk yarısında 30 Ağustos Cuma günü Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda karşı karşıya geldiler. Ankaragücü o maçı golcüsü İlhan Parlak’ın 23’üncü dakikada İlhan Parlak’ın attığı golle 1-0 kazanarak haftayı üç puanla kapatmıştı. İki takım bu kez ligin ikinci yarısında 11 Şubat 2019 tarihinde Eryaman Stadı’nda Dever Orgill, Hadi Sacko ve İlhan Parlak’ın golleriyle 3-0 yenerek altı sonra galibiyetle tanışmıştı.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞTA

Kasımpaşa karşısında üç puan hedefleyen Ankaragücü Kulübü Yönetim kurulu bu maçta takımlarını yalnız bırakmak istemeyen taraftarları için bilet fiyatlarını açıkladı. Eryaman Stadı gişelerinden ve internet üzerinden satışa sunulan bilet fiyatları şu şekilde; Güney Tribün Kale Arkası (Gecekondu) 10 TL, Kuzey Tribün Kale Arkası (Bekar Evi Çocukları) 10 TL, Doğu Tribün (Maraton) 15 TL, Batı Tribün (Sağ Kapalı-Sol Kapalı) 15 TL, Misafir Tribün 13 TL ve VIP 150 TL olarak satın alınabilecek.

HAKEM CÜNEYT ÇAKIR

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 20’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın saat 13.30’da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak MKE Ankaragücü ile Kasımpaşa arasında oynanacak olan mücadeleyi Halil Umut Meler’in yöneteceği açıklandı. Umut Meler’in yardımcılıklarını Bahattin Durak ile İlker Takpak yapacak. Maçın dördüncü hakemi Hakan Ülker olurken VAR Hakemi Ali Şansalan, AVAR Asistan Hakemi Emre Kargın olacak. Zorlu mücadelenin Gözlemcisi Sabit Hacıömeroğlu olurken temsilcileri Ercüment Tapcı, Hakan Atasoy ile Hüseyin Korkusuz olacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.