Ankaragücü Sivas yolcusu

Alanyaspor’u yenerek moral bulan MKE Ankaragücü Pazar günü deplasmanda Sivasspor’un konuğu olacak. Saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek.

Ankaragücü Sivas yolcusu
Yayınlanma:

Spor Toto Süper Lig’de 26’ıncı haftasının heyecanı başlıyor. Ligde kalma mücadelesi veren MKE Ankaragücü Pazar günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor’un konuğu olacak. Sivas 4 Eylül Stadyumu Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Corendon Alanyaspor’u 2-0 yenerek moral bulan Sarı Lacivertlilerde tek hedef Sivasspor’u yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. İki takım ligin ilk yarısının 7’inci haftasında Ankara’da karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi Ankaragücü Giorgi Beridze ve Ali Sowe’un golleriyle 2-1 kazanmıştı. Sivasspor'un tek golünü Clinton N'Jie atmıştı.

ANKARAGÜCÜ 13’ÜNCÜ SIRADA

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 25 haftası sonunda 25 puanla 13’üncü sırada bulunuyor.Pazar günü deplasmanda Demir Grup Sivasspor’un konuğu olacak olan Ankaragücü çalışmalarını Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Teknik Direktör Sedat Ağçay yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ısınma koşusunun ardından topla pozisyonel pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde saha da topla ısınma yapan futbolcular, daha sonra üç takım taktiksel geçiş oyunu oynadı. Antrenmanın son bölümde de iki takım halinde kalecili oyun ile antrenman tamamlandı.

ankaragucu-11.jpg

HAKEM SUAT ARSLANBOĞA

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun 26’ıncı haftasının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeye göre Pazar günü Demir Grup Sivasspor ile MKE Ankaragücü arasında Sivas 4 Eylül Stadyumu saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Suat Arslanboğa yöneteceği açıklandı. Suat Arslanboğa’nın yardımcılıklarını Bahtiyar Birinci ile İlker Takpak hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Yiğit Arslan, gözlemcileri ise Hamza Işın ve İsmet Arzuman olacak. Zorlu mücadelenin temsilciliklerin ise Kamuran Aydoğan, Sururi Saydam ve Levent Kalkan yapacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.