Ankaragücü taktik çalıştı

Süper Lig 2020-2021 sezonunun 4. haftasında Eryaman Stadyumu’nda HES Kablo Kayserispor ile mücadele edecek olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Ankaragücü taktik çalıştı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig 2020-2021 sezonunun 4. haftasında Eryaman Stadyumu’nda HES Kablo Kayserispor ile mücadele edecek olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Ligin üçüncü haftasında Sivas deplasmanında Demir Grup Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak alan Başkent ekibinde moraller yerinde.

TAKTİK MAÇ YAPTI

Hafta sonu deplasmanda Demir Grup Sivasspor karşısında alınan bir puanın verdiği moralle HES Kablo Kayserispor maçına kilitlenen MKE Ankaragücü Teknik Direktör Fuat Çapa yönetiminde yapılan antrenmanda takımımız günü rejenerasyon antrenmanı ile tamamladı. Yoğun ve yorucu bir antrenmanda futbolcularına adeta komando eğitimi yaptıran Fuat Çapa’nın takımın hırsından memnun olduğu gözlerden kaçmadı. Isınma antrenmanın ardından tempolu koşu ile devam eden antrenman yarı sahada yapılan taktik çift kale maçla sona erdi.

SAKAT OYUNCU YOK

Öte yandan sarı lacivertli takımda HES Kablo Kayserispor maçı öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, Sivasspor maçında sol dirseğinden sakatlanan Jonathan Bolingi ve sakatlığı devam eden Zvonimir Sarlija yapılan antrenmana katılmadı. Tedavileri devam eden Mücahit Can Akçay ve Murat Sipahioğlu ise fizyoterapist eşliğinde çalışmalarını sürdürdü. Süper Lig 2020-2021 sezonunun 4. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Ankaragücü çalışmalarına bugün Beştepe Tesislerimizde yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.