Ankaragücü ümitli gitti

MKE Ankaragücü, Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 31. haftasında deplasmanda Göztepe ile mücadele edecek.

Ankaragücü ümitli gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 31. haftasında deplasmanda Göztepe ile mücadele edecek olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanın ardından havayolu ile İzmir’e giderek kaldığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Ligde kalma mücadelesi veren Başkent temsilcisi rakibine yenilmesi halinde ligde kalma umutlarını bitirmiş ve büyük ihtimalle ligden düşen ilk takım olacak. Göztepe hazırlıklarını tamamlayan sarı lacivertlilerde tek hedef 31’inci haftada deplasmandan üç puanla dönmek. Gürsel Aksel Stadyumu’nda saat 21.00’da başlayacak olan mücadelesi ligin deneyimle hakemlerinden Fırat Aydınus yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Ligde zor günler yaşayan ve düşmeme mücadelesi veren MKE Ankaragücü yarın akşam deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yapılan son antrenmanda, futbolcular yenileme çalışması gerçekleştirdi. Hafif sakatlığı bulunan Oscar Scarione kondisyoner eşliğinde takımdan ayrı çalışırken takımda Göztepe maçı öncesi kart cezası olan oyuncu bulunmuyor. Antrenmanın son bölümünde yapılan taktik maç kıran kırana geçerken futbolcuların moralli ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

İLK MAÇ GÖZTEPE’NİN

İki takım arasında ligin ilk yarısında Ankara’da Eryaman Stadı’nda karşı karşıya gelmişler o mücadeleyi konuk Göztepe 3-1 kazanmıştı. Konuk ekibin gollerinin birini Halil Akbunar ve diğer ikisini de eski bir Gençlerbirliği futbolcusu olan Serdar Gürler atmıştı. Ev sahibi Ankaragücü’nün tek sayısını kaptan İlhan Parlak kaydetmişti. Ankaragücü bu kez kendisi için hayati önem taşıyan maçta rakibini deplasmanda yenerek hem rövanşı almak hem de ligde kalmak umutlarını taze tutmaya çalışacak.

HAKEM FIRAT AYDINUS

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 31’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın akşam 21.00’da Gürsel Aksel Stadyumu oynanacak olan Göztepe ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan mücadeleyi Fırat Aydınus’un yöneteceği açıklandı. Fırat Aydınus’un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi Caner Ak, Gözlemcisi Süleyman Abay olacak. Bu maçın temsilciliklerini ise Levend Karabudak, Aldın Balkanlı ve Levent Kalkan yapacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.