Ankaragücü umut maçında

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 17. haftasında Denizlispor’u ağırlayacak olan MKE Ankargücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Ankaragücü umut maçında
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 17. haftasında Denizlispor’u ağırlayacak olan MKE Ankargücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Bugün Ankara Eryaman Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan iki takımın mücadelesini Arda Kardeşler yönetecek. Son iki haftayı son dakikalarda attığı gollerle iki puanla kapatan sarı lacivertliler evinde oynayacağı Denizlispor maçını kazanarak üç puanla ayrılmak için sahaya çıkacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Denizlispor maçının son hazırlıklarına Beştepe Tesislerinde Teknik Direktör Mustafa Kaplan yönetiminde antrenmana aerobik koşu ile başlayan sarı lacivertliler yapılan dinamik ısınmanın ardından 5’e 2 oynadı. Antrenman, dar alan oyunu ile tamamlandı. Takımda sakat oyuncu bulunmazken, Antalyaspor maçında sarı kart gören Ante Kulusic cezalı duruma düştüğünden, Denizlispor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Dar alanda yapılan çift kale maçta futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

ÜÇ YIL SONRA YENİDEN

İki takım son olarak Spor Toto 1. Lig'in 29. haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi ev sahibi Denizlispor 3-1 kazanmıştı. Yeşil siyahlıların gollerini Hasan Kılıç, Leandro Kappel ve Mehmet Akyüz atarken, Ankaragücü'nün maçtaki tek golünü ise uzatma dakikalarında Umut Nayir kaydetti. İki ekibin Ankara 19 Mayıs Stadı’ndaki ikinci maçını bu kez ev sahibi MKE Ankaragücü 2-1 kazanmıştı. Sarı lacivertlilerin gollerini Umut Nayir ve Alihan Kubalas atarken konuk Denizlispor’un tek sayısı Leandro Kappel atmıştı.

BİLET SATIŞI SÜRÜYOR

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 17. haftasında Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü ile Yukatel Denizlispor maçı biletlerinin satışı sürüyor. Sarı lacivertli kulüp büyük bir jest yaparak 18 yaşından küçük futbolseverlerle birlikte kadın taraftarlara ücretsiz maç izleme imkanı sunuyor. Kulüpten yapılan açıklamaya göre bilet satışları şu şekilde olacak; Güney Tribün Kale Arkası (Gecekondu) 10 TL, Kuzey Tribün Kale Arkası (Bekar Evi Çocukları) 10 TL, Doğu Tribün (Maraton) 15 TL, Batı Tribün (Sağ Kapalı-Sol Kapalı) 15 TL, Misafir Tribün 10 TL ve VIP 150 TL olacak.

HAKEM ARDA KARDEŞLER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 17’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün saat 15.30’da Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü ile Yukatel Denizlispor arasında oynanacak olan mücadeleyi Arda Kardeşler’in yöneteceği açıklandı. Kardeşler’in yardımcılıklarını Bilal Gölen ve Candaş Elbil yapacak. Maçın dördüncü hakemi Yakup Özhan olurken VAR Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu, AVAR Asistan Hakemi Mert Güzence olacak. Zorlu mücadelenin Gözlemcisi Sebahattin Şahin olurken temsilcileri Cemil Kayhan, Abbaş Öğraş ve Gülhan Özkan olacak.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.