Ankaragücü umutlu gitti

Ankaragücü Süper Lig’in 7’inci haftasın bu akşam Galatasaray’a konuk olacak. Sata 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi Ali Şansalan’ın yönetecek. Sarı lacivertlilerde tek sahadan üç puanla ayrılmak.

Ankaragücü umutlu gitti
Yayınlanma:
Güncelleme:

MKE Ankaragücü, Süper Lig'de 7. haftasında bu akşam deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını yaptığı tek antrenmanın ardından tamamlayarak İstanbul’a gitti. Ali Şansalan’ın yöneteceği zorlu mücadele saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. Ligde oynadığı beş maç sonunda bir puanı bulanan Başkent ekibinde tek hedef güçlü rakibinden puan alarak ligin alt sıralarından kurtulmak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Ankaragücü bu akşam deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamladı. Kulübün Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetimindeki son antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra idmanda pas çalışması yapan sarı-lacivertli futbolcular, antrenmanın ana bölümünde şut çalışması gerçekleştirdi. Antrenman soğuma hareketleriyle tamamlandı. Antrenmanı MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Fatih Mert de takip etti. Başkan Mert daha sonra Fuat Çapa’dan takımın son durumu hakkında bilgi alarak kendilerine başarılar diledi.

BİR PUANI BULUNUYOR

Ankaragücü Süper Lig’de oynadığı beş maç sonunda bir beraberlik alarak 21’inci ve son sırada bulunuyor. Sarı lacivertliler lige Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 2-1’lik yenilgiyle başlamış ardından deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 0-0 berabere kalarak ilk bir puanını almıştı. Sarı lacivertliler bir sonraki hafta sahasında Kayserispor’a 1-0 yenildikten sonra Çaykur Rizespor’a yine deplasmanda 5-3 yenilmiş ve geçen hafta oynaması gereken Atakaş Hatayspor maçının korona virüs salgını sonrası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ileriki bir tarihe ertelenmişti.

BU SENE İLK RANDEVU

İki takım geçen yıl Süper Lig’de iki maçta karşı karşıya geldiler. O zamanki ismiyle Süper Lig Cemil Usta Sezonu 32. hafta mücadelesinde 10 Temmuz 202 tarihinde Galatasaray'ı Eryaman Stadı7’nda konuk eden MKE Ankaragücü, Oscar Scarione’nin golüyle rakibin 1-0 yenmişti. İki takımın İstanbul’daki mücadele bu sefer gol düellosu şeklinde geçmiş ve zorlu mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona ermişti.

ERTELEM İSTEYEBİLİRİZ

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert hafta sonu oynanacak olan Galatasaray maçıyla ilgili olarak  açıklamalarda bulundu ve” Perşembe günü Covid-19 test sonuçlarına göre Galatasaray maçının ertelenmesini talep edebiliriz” dedi. Ankaragücü'nde koronavirüs testi pozitif çıkan 7 futbolcudan 5'inin Rizespor maçında ilk 11'de olduğu açıklanmıştı. Kulüpte koronavirüse yakalananlar arasında 2 kulüp doktoru ve 4 sağlık elemanı da bulunuyor.

ankaragucu-11-070.jpg

HAKEMİ ALİ ŞANSALAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Süper Lig 2020-2021 yedinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya bu akşam saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Galatasaray ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan mücadeleyi Ali Şansalan’ın yöneteceği açıklandı. Ali Şansalan’ın yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ile Hakan Yemişkan yapacak. Maçın dördüncü hakemi Caner, Gözlemcisi Hakan Sivriservi olacak. Bu maçın temsilciliklerini Hasbi Sevindik, Alaattin Özan ve Hüseyin Korkusuz yapacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.