Ankaragücü ve Bursaspor maçı ne zaman olacak

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da gerçekleştiren Bursaspor, 4 Ağustos Cumartesi günü Ankaragücü ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü ve Bursaspor maçı ne zaman olacak
Yayınlanma:
Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak karşılaşma 21.45’te başlayacak. Doğu Tribün biletleri 10 TL, Güney Tribün biletleri ise 5 TL’den satışa çıkacak. Passolig ve kağıt bilet olarak yapılacak satışlar cuma günü saat 10.00’da stadyum gişelerinden ve internet üzerinden başlayacak. Kombinelerin ise bu maçta geçerli olmayacağı bildirildi. 

BURSASPOR AÇIKLAMA YAPTI

Bursaspor Kulübü, takımdan ayrılan genç futbolcularla alakalı açıklama yaptı. Yeşil-beyazlı kulüp, bazı genç futbolcularla yollarını ayırdı. Resmi internet sitesinden yapılan açıklamalada, "Altyapımızdan yetişen genç orta saha oyuncumuz Emirhan Aydoğan 1 yıllığına İnegölspor’a kiralanmıştır. Geçen sezon başı takımımıza katılan Ozan Can Kökçü bonservisiyle birlikte Giresunspor’a verildi. Ozan’ın bir sonraki satışın bonservis bedelinin yüzde 60’ı kulübümüzün kasasına girecektir.

Altyapımızdan yetişen ve geçtiğimiz sezonları farklı takımlarda kiralık olarak geçiren Enes Ata ise Afjet Afyonspor’a bonservisiyle verilmiştir. Enes’in bir sonraki satış bedelinin yüzde 40’ı kulübümüzün olacaktır ve sözleşmeye 3 yıl için opsiyonlu olarak geri alma maddeleri eklenmiştir. Altyapımızda uzun yıllar forma giyen bir başka isim Gökhan Berkay Yıldız ise bonservisiyle Gölcükspor’a verilmiştir. Berkay’ın ise bir sonraki satışından yüzde 30’u kulübümüzün olacaktır" denildi.  

Bursaspor Ankaragücü canlı Bursaspor Tv'den mi yayınlanıyor?

Mücadele 21.45’te Bursaspor Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.