Ankaragücü zor sınavda

Spor Toto Süper Lig’in 28’inci hafta heyecanı başlıyor. Kümede kalma mücadelesi veren MKE Ankaragücü Cumartesi günü sahasında kendisi gibi düşmeme mücadelesi veren İstanbulspor’u konuk edecek.

Ankaragücü zor sınavda
Yayınlanma:

Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Kürşad Filiz yönetecek. Tehlikeli bölgeden kurtulmak isteyen Ankaragücü’nde tek hedef yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas yönetiminde mutlak 3 puan. İki takım Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının 9. haftasında İstanbul’da karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi Ankaragücü 16. dakikada Emre Kılınç ve 90+2'de Ali Sowe’un attığı gollerle 2-1 kazanmıştı. O maçta ev sahibi İstanbulspor'un golünü 55. dakikada Valon Ethemi kaydetmişti.

ankk.jpg

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 27 haftası sonunda 25 puanla 15’inci sırada bulunuyor. Bugün sahasında İstanbulspor’u konuk edecek olan Ankaragücü çalışmalarını yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas yönetiminde Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Tolunay Kafkas yönetiminde gerçekleşen son antrenmanda futbolcular ısınma koşusunun ardından topla pozisyonel pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde saha da topla ısınma yapan futbolcular, daha sonra üç takım taktiksel geçiş oyunu oynadı. Antrenmanın son bölümde de iki takım halinde kalecili oyun ile antrenman tamamlandı.

HAKEM KÜRŞAD FİLİZ

Spor Toto Birinci Lig 2022-2023 sezonunun 28’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeye göre bugün MKE Ankaragücü ile İstanbulspor arasında Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan mücadeleyi Kürşad Filiz’in yöneteceği açıklandı. Kürşad Filiz’in yardımcılıklarını Deniz Caner Özaral ve Emrah Ünal hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Kutluhan Bilgiç, gözlemciliklerin ise Kadir Tozlu ile Muhittin Boşat yapacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.