Ankaragücü’nden çifte hamle

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren MKE Ankaragücü bir yandan 12 Mart Pazar günü sahasında oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da transferin son gününde iki yeni transfer yaparak kadrosunu güçlendi

Ankaragücü’nden çifte hamle
Yayınlanma:

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 24’üncü haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 2-1 yenilerek haftayı yenilgiyle kapatan Ankaragücü, hafta sonu oynayacağı Corendon Alanyaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Sedat Ağçay yönetiminde günün ilk antrenmanına ısınma hareketleri ile başlayan sarı lacivertliler daha sonra orta sahada top kapma oynadılar. Antrenmanın son bölümünde çift kale oynayan futbolcular daha sonra antrenmanı tamamladı.

İKİ YENİ TRANSFER

Ankaragücü transferin son gününde iki yeni transferle kadrosunu güçlendirdi. Sarı lacivertli takım son olarak Adanaspor forması giyen 31 yaşındaki sağ ve sol kanatta forvet olarak oynayan Gökhan Töre ve deprem nedeniyle ligden çekilen Gaziantep Futbol Kulübü’nden ayrılan ve bonservisi Prag takımında bulunan Çekyalı solbek Matej Hanousek’in sezon sonuna kadar kiralandığını açıkladı. Başkent ekibinden yapılan açıklamada Gökhan Töre ve Matej Hanousek sezon sonuna kadar kiralanmıştır. Her iki futbolcuya da kulübümüze hoş geldiniz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.