Ankaragücü’nün konuğu Alanya

Spor Toto Süper Lig’de 25’inci hafta heyecanı başlıyor. Ligde kalma mücadelesi veren MKE Ankaragücü yarın Eryaman Stadı’nda 13.30’da Corendan Alanyaspor’u konuk edecek.

Ankaragücü’nün konuğu Alanya
Yayınlanma:

Spor Toto Süper Lig’de 25’inci hafta heyecanı başlıyor. Ligde kalma mücadelesi veren MKE Ankaragücü yarın Eryaman Stadı’nda 13.30’da Corendan Alanyaspor’u konuk edecek. Zorlu mücadeleyi Ali Şansalan Yönetecek. Son iki maçını kaybeden Başkent ekibinde tek hedef Alanyaspor’u yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaşmak. İki takım son olarak Spor Toto Süper Lig'de 6. haftasında Alanya’da karşı karşıya gelmiş o mücadeleyi Ahmed Hassan ve Efkan Bekiroğlu’nun golleriyle Alanyaspor 2-1 kazanmıştı. Ankaragücü’nün o maçtaki tek golünü Yasin Güreler kaydetmişti.

ANKARAGÜCÜ 16’INCI SIRADA

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 24 haftası sonunda bir maç eksiğiyle 22 puanla 16’ıncı sırada bulunuyor. Sarı lacivertli takım bu maçlarda 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 yenilgi alırken rakip filelere 25 gol gönderip kendi kalesinde 35 gole engel olamadı. Pazar günü sahasında Corendon Alanyaspor’u konuk edecek olan Ankaragücü çalışmalarını Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Teknik Direktör Sedat Ağçay yönetiminde gerçekleşen antrenmanda futbolcular ısınma koşusunun ardından topla pozisyonel pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde saha da topla ısınma yapan futbolcular, daha sonra üç takım taktiksel geçiş oyunu oynadı. Antrenmanın son bölümde de iki takım halinde kalecili oyun ile antrenman tamamlandı.

ankaragucu-21.jpg

HAKEM ALİ ŞANSALAN

Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun 25’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklanan listeye göre Pazar günü MKE Ankaragücü ile Corendon Alanyaspor arasında Eryaman Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak olan mücadeleyi Ali Şansalan’ın yöneteceği açıklandı. Ali Şansalan’ın yardımcılıklarını Süleyman Özay ile Emir Eray Eyisoy hakem ikilisi yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi Mert Güzenge, gözlemcileri ise İsmet Arzuman ile Aytekin Durmaz olacak. Zorlu mücadelenin temsilciliklerin ise Eser Kuruoğlu, Turgay Aytepe ve Ercan Okur yapacak.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.