Ankaragücü'nün kupada rakibi belli oldu! | Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri...

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Ankaragücü kurada çektiği rakibiyle Eryaman Stadyumun'da karşılaşacak.

Ankaragücü'nün kupada rakibi belli oldu! | Ziraat Türkiye Kupası eşleşmeleri...
Yayınlanma:

MKE Ankaragücü'nün Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi Fenerbahçe oldu. Ankaragücü-Fenerbahçe karşılaşması Eryaman Stadyumu'nda oynanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! Çeyrek final ve yarı final kuraları çekildi ve eşleşmeler netleşti. Kupada son 16 turu tamamlandıktan sonra çeyrek ve yarı final kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, RAMS Başakşehir, Trabzonspor, VavaCars Fatih Karagümrük, TÜMOSAN Konyaspor ve MKE Ankaragücü gibi Türk futbolunun önemli takımları son 8 takım arasına kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final mücadeleleri 27, 28 ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde oynanacak. Kura çekiminin ardından maçların tam günleri ve saatleri açıklanacak. Çeyrek final eşleşmeleri ise şu şekilde:

  • Trabzonspor-Başakşehir
  • Beşiktaş-Konyaspor
  • Ankaragücü-Fenerbahçe
  • Galatasaray-Fatih Karagümrük

Ayrıca, Türkiye Kupası'nda yarı final kura çekimi de gerçekleştirildi. Olası yarı final eşleşmeleri şu şekilde belirlendi:

Kupada olası yarı final eşleşmeleri şöyle:

Ankaragücü-Fenerbahçe (Galibi) / Beşiktaş-Konyaspor (Galibi)
Trabzonspor-Başakşehir (Galibi) / Galatasaray-Fatih Karagümrük (Galibi)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.