Ankaragücü’nün son şansı

Ankaragücü Süper Lig’in 32’inci haftasında yarın akşam Galatasaray’ı konuk edecek. Eryaman Stadı’nda 18.30’da oynanacak olan mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek. Başkent ekibi bu mücadeleyi kaybederse ligden düşen ilk takım olacak.

Ankaragücü’nün son şansı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 32’inci haftası bu akşam oynanacak olan Göztepe ile Gençlerbirliği arasındaki maçlarla başlıyor. Ligde kalacak takımların daha da netleşeceği haftada birbirinden kritik maçlar oynanacak. Zirvenin sahibi Medipol Başakşehir 66 puanla en yakın rakibi Trabzonspor’un 4 puan önünde liderliğini son üç haftaya taşırken ligdeki en büyük mücadele ligde kalacak takımların birbirleriyle oynayacakları maçlarda olacak. Başkentin iki güzide ekibi Gençlerbirliği ile MKE Ankaragücü bu hafta çok kritik iki maça çıkacak.

AÇILIŞ GENÇLER’DEN

Haftanın açılış maçında Gençlerbirliği İzmir deplasmanında Göztepe karşısında üç puan mücadelesi verirken ligde kalması mucizelere kalan MKE Ankaragücü ise son haftalarda hayal kırıklığı yaratan 8 maçtır galip gelemeyen Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. 33 puanla 12’inci sırada bulunan kırmızı siyahlılar rakibini yenmesi halinde kümede kalma yolunda büyük bir engeli aşmış olacak. Buna karşın son kozlarını oynayan ve ligde kalabilmek için şiddetle puana ihtiyacı olan MKE Ankaragücü ise Galatasaray karşısında çok zorlu bir maça çıkıyor. Sarı lacivertlilerin moralsiz rakibi karşısında işi hiç kolay olmayacak. Ankaragücü evinde oynayacağı Galatasaray maçından galip ayrılamazsa ligden düşen ilk takım olacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun 32. haftasında, Eryaman Stadyumu’nda Galatasaray ile mücadele edecek olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarına Beştepe Tesisleri’nde yaptığı son antrenmanın ardından tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez yönetiminde yapılan son antrenmanda, futbolcular günü yenileme çalışması ile tamamladı. Galatasaray maçı öncesi takımda, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

İLK MAÇ 2-2 BERABERE

İki takım ilk yarısının 15. haftasında Türk Telekom Stadı’nda Ali Şansalan, Serkan Ok ve Mehmet Kısal hakem üçlüsünün yönettiği maçta karşı karşıya gelmiştiler. Zorlu mücadelenin ikinci yarısını Dever Orgill’in kırmızı kart görmesiyle 10 futbolcu ile tamamlamak zorunda Ankaragücü güçlü rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin gollerini ev sahibi Galatasaray adına Sofiane Feghouli ve penaltıdan Younes Belhanda’dan gelirken, Ankaragücü’nün gollerini ise 88. dakikada penaltıdan İlhan Parlak ve 90+1'de Stelious Kitsiou kaydetmişti.

ankaragucu-11-067.jpg

HAKEM ATİLLA KARAOĞLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 32’inci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın akşam saat 18.30’da Eryaman Stadyumu’nda oynanacak olan MKE Ankaragücü ile Galatasaray arasında oynanacak olan mücadeleyi Atilla Karaoğlan’ın yöneteceği açıklandı. Atilla Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Esat Sancaktar ile Samet Çavuş yapacak. Maçın dördüncü hakemi Mert Güzence, Gözlemcisi Sebahattin Şahin olacak. Bu maçın temsilciliklerini ise Orhan Tatat, Gülhan Özkan ve Temel Tüysüz yapacak.

Kaynak:Basın Bülteni

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.