Ankaraspor Bayram Toysal’a emanet

Depremler nedeniyle ara verilen TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ankaraspor teknik direktörlük görevine Bayram Toysal’ı getirirken iki yeni transferle kadrosunu güçlendirdi.

Ankaraspor Bayram Toysal’a emanet
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ülkemizde 5 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizde büyük yıkıma neden olan binlerce insanımızın hayatını kaybetmesine, binlerce insanımızın yaralanmasına neden olan depremler nedeniyle Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ikinci bir emre kadar ara verilen spor müsabakaları yeniden başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından ertelenen Türkiye Profesyonel Liglerinde heyecan geçtiğimiz hafta oynanan erteleme maçları ile başladı.

ankaraspor-13.jpeg

ÜÇ YENİ TRANSFER OLDU

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ligin orta sıralarında yer alan Ankaraspor bir yandan deprem nedeniyle verilen arayı günde çift antrenman yaparak sürdürürken, bir yandan da başta teknik direktör olmak üzere yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Başkent ekibi teknik direktör Bayram Toysal, solbek Emre Batuhan Adıgüzel ile solbek ve stoper mevkilerinde oynayan başarılı futbolcu Mustafa Emre Can'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Ankaraspor deprem sonrası 15 Çarşamba Mart günü çıkacağı Şanlıurfaspor maçı öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Mavi beyazlılar önce Adem Çağlayan’dan boşalan teknik direktörlük görevine Bayram Toysal’ı getirdikten sonra Tuzlaspor'dan solbek ve stoper mevkilerinde oynayan başarılı futbolcu Mustafa Emre Can'ı kiralık, sezonun ilk yarısında Bandırmaspor forması giyen sol bek oyuncusu Emre Batuhan Adıgüzel'i kadrosuna kattı. Kulüp merkezinde gerçekleşen imza töreninde Ankaraspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu katıldı. Kulüpten yapılan açıklamada “Başta Bayram Toysal olmak üzere Emre Batuhan Adıgüzel ve Mustafa Emre Can’a hoş geldin diyor, armamız altında nice başarılar yaşamasını diliyoruz” denildi.

ankaraspor-11.jpeg

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Hafta sonu Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto Birinci Lig’de heyecan oynanacak maçlarla yeniden başlarken, TFF İkinci Lig’de maçlar 15 Mart Çarşamba günü oynanacak. TFF İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Başkent temsilcisi Ankaraspor deprem nedeniyle lige verilen arayı kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Mavi beyazlılar 15 Mart Çarşamba günü sahasında zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor ile saat 14.00’te oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Mavi beyazlılar; ısınma, çabukluk, oyun, 5v2 rondo, hedefli dar alan oyunu ile günün antrenmanını tamamladı.

LİGDE YEDİNCİ SIRADA

TFF İkinci Lig Beyaz Grupta geride kalan 22 hafta sonunda Amed Sportif Faaliyetler 41 puanla liderlik koltuğunda otururken, en yakın takipçisi Çorumspor Futbol Kulübü yine 41 puan ve averajla ikinci, Esenler Erokspor 40 puanla üçüncü, Şanlıurfaspor 38 puanla dördüncü, Düzce Cam Düzcespor 37 puanla beşinci, Anagold 24 Erzincanspor yine 37 puanla altıncı, Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü 34 puanla yedinci, Somaspor 32 puanla sekizinci yer alırken Ankaraspor ise 28 puanla 12’inci sırada bulunuyor. Hatırlanacağı üzere Ankaraspor son maçında deplasmanda Kuzey Marmara A.Ş. Arnavutköy Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’ne 2-1 yenilmekten kurtulamamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.