Arda formasına kavuşuyor

Sezon başında Real Madrid'e transfer olduktan sonra yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle bir türlü formasına kavuşamayan Arda Güler'in döneceği tarih belli oldu.

Arda formasına kavuşuyor
Yayınlanma:

Real Madrid'e transfer olarak tüm dünyanın dikkatlerini üzerine çeken Arda Güler, sezon başı ABD'deki hazırlık kampında dizinden sakatlanmış ve uzun süre sahalardan uzak kalmıştı.

Bu sakatlığın ardından tedavi sürecini atlatan ve antrenmanlara başlayan Arda, bu kez de arka adalesinde yaşadığı sakatlık sebebiyle sahalara dönememişti.

Bu sakatlığı da atlatan Arda, yeniden takımla birlikte çalışmalara başladı. LA Liga'nın 12.hafta maçında Rayo Vallecano ile karşılaşacak Real Madrid'te Arda Güler'in de kamp kadrosunda yer alarak yedek kulübesinde olacağı öğrenildi.

İspanyol medyasından AS, yaptığı haberde Arda'nın sahalara dönüş Rayo Vallecano, Braga ya da Valencia maçlarında süre alabileceğini yazdı.

Carlo Ancelotti'nin de Arda Güler'e ilk maçında yaklaşık 25 dakika süre vermeyi planladığı aktarılırken zamanla 90 dakika sahada olacak şekilde süre almaya başlayacağı belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.