Arda Güler, Real Madrid'e imzayı attı: Başkan Perez de törene katıldı!

Arda Güler, Real Madrid'e sözleşmeyi attı. Arda, Real Madrid ile 6 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez de imza törenine katıldı. Arda Güler 24 numaralı formasıyla poz verdi...

Arda Güler, Real Madrid'e imzayı attı: Başkan Perez de törene katıldı!
Yayınlanma:

Arda Güler, kendisini 6 sene Real Madrid'e bağlayan imzayı attı. İmza törenine çok sayıda basın mensubu, Arda Güler'in ailesi ve Real Madrid Başkanı Florentino Perez katıldı.

guler4.jpg

''REAL MADRİD'İN EFSANESİ OLMAK İSTİYORUM''

Arda Güler basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bugün benim hayatımın en özel günü. Beni destekleyen herkese çok teşekkür ederim. Real Madrid'in efsanesi olmak istiyorum. Burada olmak çok büyük bir gurur." dedi.

''SEVGİLİ ARDA YETENEĞİN VE ÇABAN SENİ BURAYA GETİRDİ''

Başkan Perez basın toplantısında Arda Güler için, "Bu önemli günde bize eşlik ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca taraftarı olan Real Madrid kadrosunu güçlendirmek için yeni bir oyuncuya 'Merhaba' diyoruz. Bugün bizim için çok önemli bir gün. Çünkü Real Madrid'de başarılı olmak isteyen genç bir oyuncuyu aramıza katıyoruz. Bugün Arda Güler'i Real Madrid'in yeni oyuncusu olarak aramızda görmekten çok mutluyuz. Hoş geldin Arda Güler. Sevgili Arda yeteneğin ve çaban seni buraya getirdi. Bu formayı seçtiğin için teşekkür ederim. Henüz 18 yaşında olmana rağmen büyük başarılara imza attın." ifadelerini kullandı.

guler2.jpg

Perez'in açıklamalarının tamamı şöyle:

"ARDA, SEN TÜRKİYE'NİN GURURUSUN"

"18 yaşında olmana rağmen hayalini gerçekleştirebildin. Bu yaşın rağmen birçok başarı elde ettin. Biz hayalini gerçekleştirmene yardımcı oluyoruz. Senin yeteneklerinle beraber gücümüze güç katacağız. Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmanın yolunu bulacağız. Burada büyüyeceksin. Sadece futbol olarak değil, kişilik olarakda büyüyeceksin. Real Madrid'de kendini dünyaya tanıtacaksın. Birlikte başaracağız. Senin Real Madrid kariyerini taçlandıracağız. Asla şunu unutma; seni daima ailen destekleyecek, onlar için de çok duygusal bir gün. Çocukları, hayalini gerçekleştirdi. Arda, sen Türkiye'nin de gururusun.

''BERNABEU'DA SENİ HER ŞEKİLDE DESTEKLEYECEK BİR TARAFTAR BULACAKSIN''

Dünyanın en büyük kulübünde oynamanın nasıl bir sorumluluk olduğunu göreceksin. Aynı şekilde Fenerbahçe'de de büyük sorumluluk aldın. 14 yaşında Fenerbahçe'ye katıldın. 16 yaşında Fenerbahçe a takımında oynadın, Avrupa'da oynadın. Türkiye Kupası'nı kazandın, en iyi oyuncu seçildin. Fenerbahçe ile 51 maçta oynadın. Türk Milli Takımı'na seçildin. 17 yaşında inanılmaz bir başarı gösterdin. Türkiye de seninle gurur duyuyor Arda. Kariyerini birlikte yukarı çıkaracağız. Bernabeu'da seni her şekilde destekleyecek bir taraftar bulacaksın.

"REAL MADRID'E HOŞ GELDİN ARDA"

Asla unutma ki Real Madrid'e bir kere gelenlerin kalbinde hep Real Madrid kalır. Milyonlarca Madridista, seni artık ailenin bir parçası olarak görüyor. Her zaman destekleneceksin. Bu sana çok büyük bir sorumluluk getirecek. Herkesin hedefindeki kişisin. Hayatın buna göre şekillenecek. Tüm çocuklar, seni izleyecekler. Evine hoş geldin. Real Madrid'e hoş geldin Arda."

SERAP GÜLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

guler3.jpg

Real Madrid'in Arda Güler için düzenlediği imza töreninde duygusal anlar yaşandı. Genç yıldızın annesi Serap Güler, oğlunun klibinin toplantı odasında izletildiği anlarda gözyaşlarını tutamadı.

ARDA GÜLER 24 NUMARALI FORMAYI GİYECEK

Arda Güler, Real Madrid'de 24 numaralı formayı terletecek. Real Madrid resmi sosyal medya hesabı Arda Güler'in formasıyla bir video yayınladı.

Kaynak:Bülten

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.