Arda Güler'in bu hareketi İspanyol basınında gündem oldu

Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in tatilini yarıda keserek İspanyol ekibinin antrenmanlarına katılması İspanyol basınında gündem oldu.

Arda Güler'in bu hareketi İspanyol basınında gündem oldu
Yayınlanma:

Real Madrid'in yeni yıldızı Arda Güler, bu sezon başka bir takıma kiralık gitmeme kararı aldı ve bunu göstermek için sürpriz bir karar aldı. Transferin resmiyet kazanmasının ardından Arda Güler, Real Madrid'in hazırlıklarını yapacağı Valdebebas'taki tesislere giden ilk oyuncu oldu. Türk oyuncu, temmuz ayında Türk Milli Takımı kampında olmasına rağmen kendisine ayrılan bir haftalık tatil hakkından vazgeçerek, takıma olabildiğince erken entegre olmak istediğini kulübe iletti. 18 yaşındaki milli futbolcu, tatilini feda ederek pazartesi günü Real Madrid'in sezon öncesi hazırlıklarına başlayacak.

Bu nedenle Arda Güler, pazartesi günü başlayacak olan Real Madrid sezon öncesi hazırlıklarının yeni yüzlerinden biri olacak. Genç orta saha oyuncusu, kendisine sunulan geniş teklif yelpazesine rağmen Real Madrid'i tercih etti ve kendisini hemen takıma adapte edebileceğine inanıyor.

ekran-goruntusu-2023-07-10-140731.png

Arda Güler'in Türkiye'de büyük bir heyecan yaratması, 18 yaşında Real Madrid'e transfer olan ve takımda kalan Vinicius ve Rodrygo gibi oyuncularla karşılaştırılmasına sebep oldu. Ancak Kubo ve Reinier gibi oyuncular kiralık olarak gönderildi ve bu yolda daha zorluklarla karşılaştılar.

AS gazetesinde yer alan habere göre; Benzema ve Asensio'nun ayrılması ve Güler'in tarzında çok fazla oyuncunun bulunmaması nedeniyle Real Madrid'in hücum oyuncuları konusunda sıkıntı yaşaması ve onun on numara pozisyonunda oynayabilmesi, Arda Güler'e başlangıçta bazı fırsatlar sunuyor.

ekran-goruntusu-2023-07-10-140929.png

Türk yıldız, kulübe ve Carlo Ancelotti'ye antrenmanlara başlamak için sabırsızlandığını göstererek bu fırsatları değerlendirmeye başladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.